Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Florinel Coman a acuzat o accidentare, dar investigaţiile i-au surprins pe medici: "Nu se vede absolut nimic"

EXCLUSIV | Florinel Coman a acuzat o accidentare, dar investigaţiile i-au surprins pe medici: "Nu se vede absolut nimic"
Comentarii

Florinel Coman a părăsit cantonamentul echipei de tineret pe motive medicale, dar analizele nu au arătat nicio afecţiune.

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF Răzvan Burleanu, a povestit la Telekom Sport.

"Dacă nu era acest interes crescut pentru meciul naţionalei de tineret, ar fi fost în lotul mare 5-6 jucători de acolo. Printre ei şi Man, Coman, Nedelcearu...

La Coman, pe RMN nu se vede absolut nimic. Dar el acuză o durere. Se mai întâmplă. A plecat ieri, iar azi şi Man a spus că are dureri. Man a ieşit ieri din antrenament, iar azi a asistat de pe margine la antrenament.

Contra a fost la Buftea, la tineret, a stat de vorbă cu lumea. Le-a transmis un mesaj clar că dacă vii pe vârfuri la naţionala de tineret, e posibil să nu mai vii la naţionala mare", a spus Vochin la Telekom Sport.

După trei meciuri disputate în Grupa 8 de calificare la Euro 2019, tricolorii se menţin pe prima poziţie cu 7 puncte acumulate. Elevii lui Isăilă s-au impus în deplasările din Liechtenstein (2-0) şi Bosnia - Herţegovina (3-1) şi au remizat la Ovidiu, cu Elveţia (1-1).

Afla mai multe despre: florinel comanaccidentaremediciandrei vochin 

viewscnt
Articole similare