Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Giani Kiriţă refuză să accepte situaţia de la Dinamo: ”Asta nu e Dinamo. Jucătorii ăştia sunt o ruşine pentru Dinamo”

EXCLUSIV | Giani Kiriţă refuză să accepte situaţia de la Dinamo: ”Asta nu e Dinamo. Jucătorii ăştia sunt o ruşine pentru Dinamo”

Dinamo București

Comentarii

Giani Kiriţă a jucat în echipa lui Dinamo la cea de-a doua ediţie a Cupei Campionilor României, organizată în acest an la Craiova, în Sala Polivalentă. La finalul partidei, fostul mijlocaş nu s-a ferit să o atace pe Dinamo, care ocupă locul şapte în clasamentul Ligii 1.

”Să ştii că în campionat... din păcate am spus-o e trist că noi dinamoviştii ne gândim, domne dacă prindem play-off-ul, asta nu e Dinamo. Asta e tristeţea mare la Dinamo.

Păi nu ştiu dacă poţi să te numeşti ”cu fruntea sus” când ce? Când practic eşti în afara play-off-ului eşti cu fruntea sus? Eşti cu fruntea sus când câştigi un titlu, nu când te gândeşti, nu eşti nici măcar în play-off. Jucătorii ăştia trebuie să şi dea seama că deja sunt o ruşine pentru Dinamo şi să-şi dea seama de foarte multe”, a declarat Kiriţă la Telekom Sport.

Fostul mijlocaş dinamovist nu l-a iertat nici pe Vasile Miriuţă, antrenorul lui FC Dinamo: ”Stai mă puţin. Acum toţi care vin şi declară că mama e dinamovistă, tata e. Însemna că e dinamovist? Foarte bine, dar asta n-are nicio legătură cu Dinamo. La Dinamo trebuie să vii să faci performanţă. Nu?... scuză-mă”.

Afla mai multe despre: dinamokiritaliga 1,  

viewscnt
Articole similare