Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gică Popescu nu este impresionat de transferul lui Stanciu la Sparta: ”E diferenţă mare între cele două cluburi”

EXCLUSIV | Gică Popescu nu este impresionat de transferul lui Stanciu la Sparta: ”E diferenţă mare între cele două cluburi”

Stranieri

Comentarii

Gică Popescu este de părere că Nicolae Stanciu a făcut un pas înapoi atunci când a acceptat să se transfere la Sparta Praga. Internaţionalul român a fost cumpărat de la Anderlecht pentru 3,7 milioane de euro, dar suma poate să atingă 6 milioane de euro, în funcţie de performanţele jucătorului.

Nicolae Stanciu, cel mai scump transfer din istoria lui Anderlecht (aproape 10 milioane de euro), n-a reuşit să se impună în Belgia şi a semnat în această iarnă cu Sparta Praga - o echipă care investeşte tot mai mult. Stanciu s-a declarat încântat de mutare şi speră că Sparta va fi o nouă rampă de lansare.

Însă Gică Popescu este de părere că Nicolae Stanciu a făcut un pas înapoi în carieră, deoarece există diferenţă foarte mare între cele două cluburi.

”Din punctul de vedere al notorietăţii celor două cluburi, e diferenţă mare. Anderlecht este o echipă de tradiţie, cea mai importantă echipă a campionatului belgian. Sparta am înţeles că are un proiect de viitor foarte ambiţios. Investesc foarte mulţi bani acolo, e greu de spus. Dacă el a ales această variantă, probabil că a avut anumite atuuri”, a declarat Gică Popescu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: nicolae stanciuanderlechtsparta praga 

viewscnt
Articole similare