Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Grozav: "S-au ratat penalty-uri în finale de UCL, de Campionat Mondial. Noi ne zbatem în mocirlă". Noi detalii despre atmosfera din vestiar

EXCLUSIV | Grozav: "S-au ratat penalty-uri în finale de UCL, de Campionat Mondial. Noi ne zbatem în mocirlă". Noi detalii despre atmosfera din vestiar
Comentarii

Fostul atacant al echipei Dinamo, Gicu Grozav, a oferit pentru Telekom Sport noi detalii despre atmosfera din vestiarul "câinilor" după meciul de la Miercurea Ciuc şi s-a referit şi la penalty-ul ratat de el în acel joc.

Atacantul de 28 de ani s-a despărţit de Dinamo după meciul respectiv, la fel ca un alt jucător care a ratat din penalty, fundaşul dreapta belgian Kino Delorge.

"Nu am apucat să vorbesc cu el (n.r. - Delorge). Da, vă daţi seama (n.r. - că a fost afectat)! Orice jucător, şi ceilalţi care au ratat, vă daţi seama că nu îţi e tot una. Dar ăsta e fotbalul, se întâmplă să ratezi. Au ratat jucători mari, nu noi. Sunt jucători mult mai valoroşi care au ratat în finale de UCL, de Campionat Mondial şi aşa mai departe. Noi suntem prea mici. Noi ne zbatem aici, în mocirlă, să ne facem un trai mai bun, să zic aşa", a spus Grozav, pentru Telekom Sport.

Patru meciuri a jucat Grozav la Dinamo în acest sezon competiţional, trei în campionat şi unul în Cupa României, fără a marca vreun gol pentru echipa din Ştefan cel Mare. El s-a despărţit de echipa antrenată de Mircea Rednic după meciul cu Csikszereda, din optimile de finală ale Cupei României, partidă în care a ratat penalty-ul care îi putea duce pe "câini" în sferturi.

Formaţia Dinamo a fost eliminată, joi, în optimile de finală ale Cupei României de echipa AFK Csikszereda, din Liga III, după un meci decis la loviturile de departajare. După 90 de minute, scorul a fost egal, 2-2, în prelungiri fiecare echipă a marcat, iar la loviturile de departajare formaţia din Miercurea Ciuc s-a impus, scor 6-5.

Afla mai multe despre: grozavdinamopenalty 

viewscnt
Articole similare