Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Hagi, mesaj important pentru Gigi Becali! Ce spune ”Regele” despre Râmniceanu: ”A jucat bine când a fost liniştit”

EXCLUSIV | Hagi, mesaj important pentru Gigi Becali! Ce spune ”Regele” despre Râmniceanu: ”A jucat bine când a fost liniştit”

FCSB

Comentarii

FCSB negociază aducerea lui Victor Râmniceanu, fostul portar al Viitorului, iar Gică Hagi i-a oferit un sfat important lui Gigi Becali. ”Regele” consideră că portarul poate da randament doar dacă e liniştit în viaţa personală.

Întrebat despre posibila venire a lui Râmniceanu la FCSB, Gică Hagi este de părere că steliştii ar face un transfer reuşit. 

Totuşi, ”Regele” a transmis un mesaj cu subînţeles pentru cei de la FCSB. A evidenţiat faptul că goalkeeperul pe care l-a avut când Viitorul a câştigat titlul în Liga I apără excelent doar când este liniştit şi concentrat 100% pe fotbal.

Să ajungă la FCSB, foarte bine. Pe noi ne-a ajutat, Râmniceanu a avut perioada lui foarte bună când a fost liniştit şi atunci ne-a ajutat foarte mult. A apărat foarte bine şi cu el am ieşit campioni. E un portar cu calităţi bune”, a spus Hagi, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: hagibecalifcsbramniceanu 

viewscnt
Articole similare