Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV I Dezvăluiri incredibile despre încălcarea gravă a regulamentelor FRF: "Deaconu le-a spus asta! Nu au scrupule"

EXCLUSIV I Dezvăluiri incredibile despre încălcarea gravă a regulamentelor FRF: "Deaconu le-a spus asta! Nu au scrupule"

Fotbal intern

Comentarii

George Rădulescu este arbitrul care a ieşit cel mai mult în evidenţă în ultimul timp. Din păcate pentru greşelile comise.

Centralul l-a scos din minţi pe Stoican la meciul CFR - Iaşi, iar în urmă cu trei etape a decis să încalce regulamentul şi să continue partida dintre Sepsi şi Astra, chiar dacă nocturna picase de două ori. Cristi Balaj a dezvăluit la Telekom Sport că deciziile lui Rădulescu au fost dictate de sus, chiar de la vicepreşedintele CCA, Alexandru Deaconu.

"Rădulescu arbitrează după ce-a fost la Sepsi-Astra! Când, ştiu precis, el l-a sunat pe Sandu Deaconu. A vorbit cu Sandu Deaconu la meciul Sepsi-Astra! Sandu le-a spus să întârzie cât pot... A vorbit cu el la pauza meciului! Ştiu sigur, dar nu vreau să spun mai mult că are probleme... Ştiu sigur! Va avea probleme cel care mi-a spus. E un arbitru asistent, dar îl dă afară. Nu pot să spun. Eu nu pot să-l protejez şi o să fie dat afară. Nu pot să-mi bat joc de viaţa unui om. Ăştia nu au scrupule!", a sunat dezvăluirea în exclusivitate făcută de Cristi Balaj.

Balaj a dezvăluit că Rădulescu nici nu ar fi avut dreptul să arbitreze în Liga I: "Era regulamentul aşa, dacă ai peste 38 de ani nu ai voie sa promovezi în Liga I, dacă ai peste 35, nu ai voie în a doua. Şi Rădulescu a avut 38 de ani, deja trecea, şi Deaconu era preşedinte, au scos din regulament această prevedere şi l-a promovat pe Rădulescu, care e de acolo de la el , de la Clinceni".

Brigada lui George Rădulescu a fost completată de tuşierii Alexandru Cerei (Cluj) şi Alexandru Vodă (Alba Iulia)

Afla mai multe despre: cristi balajexclusivgeorge radulescualexandru deaconusepsiastra 

viewscnt
Articole similare