Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV I Discuţia inedită dintre George Ogăraru şi Luis Suarez: "Prietene, prima dată trebuie să joci aici"

EXCLUSIV I Discuţia inedită dintre George Ogăraru şi Luis Suarez: "Prietene, prima dată trebuie să joci aici"

FC Barcelona

Comentarii

George Ogăraru a vorbit despre un episod inedit petrecut în momentul venirii lui Suarez la Ajax, în 2007, pe când atacantul uruguayan abia împlinise 20 de ani.

"În momentul de faţă Luis Suarez este cel mai important nume alături de care am jucat. La un moment dat a fost Sneijder, înainte Davids, Stam... Din primele discuţii am înţeles de la el că vrea să meargă la Barcelona şi noi am râs, deoarece el venea de la Groningen. Vârful nostru de atac era Huntelaar şi noi i-am spus «Prietene, prima dată trebuie să joci aici pentru că Huntelaar a marcat cu un sezon înainte 34 de goluri». După şase luni am zis că va merge direct la Barcelona, atât de bun era.  Antrenamente în fiecare zi 100%, calitate în teren, cum simţea spaţiile, poarta, golul..." , a spus George Ogăraru pentru Telekom Sport.
 
George Ogăraru era deja de un an la Ajax când Suarez a fost transferat de la Groningen. ”Lăncierii” au plătit atunci 7,5 milioane de euro pe el, dar nu aveau să regrete. Suarez a marcat 111 goluri în 158 de apariţii şi a reuşit 68 de assist-uri. Luis Suarez s-a transferat de la Ajax la Liverpool în 2011. Trei ani mai târziu era cumpărat de Barcelona pentru 82 de milioane de euro. 

Afla mai multe despre: luis surezgeorge ogararuajaxbarcelonaineditpoveste 

viewscnt
Articole similare