Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV I Mai şi vin, nu doar pleacă! Juventus Bucureşti la un pas să bifeze primul transfer pentru 2018

EXCLUSIV I Mai şi vin, nu doar pleacă! Juventus Bucureşti la un pas să bifeze primul transfer pentru 2018

Superliga

Comentarii

Juventus Bucureşti a trecut la remanierea masivă a lotului, după numirea noului antrenor, Marius Baciu.

Surse din cadrul clubului susţin că dintre cei 25 de jucători care au jucat în acest sezon "vor rămâne cel mai probabil doar 10". Dintre actualii componenţi ai lotului ar urma să rămână sigur portarii Stoian şi Drăghia, dar şi Wallace, Florin Ştefan şi Ciprian Petre. Interesant ca dacă s-ar înjumătăţi punctele în acest moment, pentru play-out, Juventus ar avea 5 şi s-ar afla la numai trei până la locul de baraj, care ar fi ocupat de Gaz Metan. 
 
Marian Constantinescu şi-a reziliat contractul cu formaţia din L2, Academica Clinceni şi este la un pas să semneze cu Juventus Bucureşti. Acesta a avut o relaţie foarte bună cu Marius Baciu şi Eric Linkar, cei doi antrenori ai "lanternei roşii" din Liga 1. În vârstă de 36 de ani, Constantinescu a mai jucat în carieră la Juventus Bucureşti în 2003, atunci când a fost transferat de la Metrom Braşov.
 
 ”Sunt un antrenor care a venit să muncească, alături de toţi cei care fac parte din familia fotbalistică a Juventusului, pentru a realiza ce ne-am propus. Ştiu ce ne aşteaptă, într-un context dificil, dar rămân optimist. Tocmai de aceea le voi cere tuturor celor alături de care voi lucra să nu rostească, în nicio clipă, cuvântul retrogradare. Începem un alt campionat, cu 18 etape, la finalul cărora sperăm să menţinem Juventus Bucuresti în primul eşalon al fotbalului românesc”, a punctat Marius Baciu la prezentarea oficială

Afla mai multe despre: marian constantinescujuventus bucurestitransferacademica clinceni 

viewscnt
Articole similare