Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ilie Năstase a vorbit după înfrângerea Simonei Halep: ”E greu. Acolo s-a decis totul! N-aş vrea să fiu acum în vestiarul ei”

EXCLUSIV | Ilie Năstase a vorbit după înfrângerea Simonei Halep: ”E greu. Acolo s-a decis totul! N-aş vrea să fiu acum în vestiarul ei”

Tenis

Comentarii

Simona Halep a pierdut a treia finală de Grand Slam din carieră şi locul 1 WTA, după ce a fost învinsă de Caroline Wozniacki în ultimul act de la Australian Open.

Ilie Năstase a vorbit despre drama pe care o trăieşte Halep şi a identificat momentul în care totul s-a rupt în jocul Simonei.

A fost o finală disputată, la fel ca şi restul meciurilor disputate de Simona la Australian Open. Wozniacki a oprit-o din ritm pe Halep în setul decisiv şi acolo s-a rupt meciul. O va lua de la capăt acum, iar eu cred că are şanse să ia un Grand Slam anul ăsta şi cred că la Roland Garros se va întâmpla.

Ne-am născut toţi pe zgură, iar ea acolo a fost şi cel mai aproape să câştige.

Simona a jucat accidentată, a făcut nişte eforturi extraordinare şi înainte de acest meci, iar azi pe lângă partea fizică a mai fost şi presiunea de loc 1 mondial şi Grand Slam. Nu are nicio altă alegere de făcut decât să continue. Este greu, dar va trece peste. S-a jucat la o minge-două, nu e nimic de comentat.

N-aş vrea să fiu în vestiarul Simonei acum”, a spus Ilie Năstase, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: halepwozniackinastase 

viewscnt
Articole similare