Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | În cazul Alibec, Latovlevici vine cu propriul exemplu: ”Eram total nefericit!” Ce decizie a luat fundaşul lui Galatasaray

EXCLUSIV | În cazul Alibec, Latovlevici vine cu propriul exemplu: ”Eram total nefericit!” Ce decizie a luat fundaşul lui Galatasaray

Stranieri

Comentarii

Iasmin Latovlevici spune că Denis Alibec ar trebui să-şi cântărească foarte bine opţiunile, în pauza din această iarnă. Fundaşul lui Galatasaray oferă propriul exemplu, din perioada în care juca pentru Genclerbirligi.

Denis Alibec a avut o primă parte de sezon dezastruoasă. Atacantul de 27 de ani n-a marcat niciun gol în Liga 1 şi comportamentul său i-a iritat atât pe antrenori, cât şi pe cei din conducere. În plus, problemele medicale i-au afectat şi mai mult parcursul sportiv. Latovlevici spune că Alibec poate depăşi această perioadă, însă trebuie să ia o hotărâre clară:

”Când am fost la Genclerbirligi, eram total nefericit, pentru că am ales banii şi mi-am dat seama că am pierdut jumătate de an... naţionala... am pierdut multe lucruri şi apoi, când m-am trezit, am făcut tot ce depindea de mine, dar, din pacate, nu mai depindea de mine. A trebuit să-mi iau la revedere de la ei, să mă duc la Karabuk şi de acolo să o iau de la zero, să realizez că trebuie să fiu fericit. Îl cunosc personal, e un băiat fantastic şi s-a făcut prea mult... Dacă prinde un meci mai slab sau mai prost, din mai multe puncte de vedere, nu neapărat trebuie să îl afecteze, dar la Steaua primeşti greu a doua şansă, pentru că sunt alţi jucători care pot să te înlocuiască”, a declarat Iasmin Latovlevici pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: iasmin latovlevicidenis alibecfcsbgalatasaray 

viewscnt
Articole similare