Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | În ce condiţii poate pleca Dan Petrescu de la CFR! Iuliu Mureşan confirmă clauza din contract: "E mare, dar chinezii o pot plăti!"

EXCLUSIV | În ce condiţii poate pleca Dan Petrescu de la CFR! Iuliu Mureşan confirmă clauza din contract: "E mare, dar chinezii o pot plăti!"

Superliga

Comentarii

Presa din China notează că Dan Petrescu ar fi semnat deja cu gruparea Guizhou Hengfeng şi o va părăsi pe CFR Cluj la finalul sezonului, însă oficialii din Gruia dau asigurări că "Bursucul" e în continuare antrenorul ardelenilor.

Iuliu Mureşan recunoaşte însă că în contractul lui Petrescu există o clauză prin care poate deveni liber în schimbul unei sume de bani, dar şi că tehnicianul nu a semnat încă prelungirea ce i-a fost propusă în urmă cu scurt timp.

Mureşan spune că suma pentru care Petrescu se poate despărţi de CFR e una "importantă", însă nu suficient de mare pentru a bloca un club din China să-l "fure" pe tehnician.

"Dan Petrescu avea contract pe doi ani cu noi de la început. Discuţiile nu anulează prevederile contractului iniţial, ci e doar un act adiţional. Petrescu poate să plece de la noi, dacă se plăteşte o clauză de reziliere. Dan nu a semnat încă acel act adiţional, dar are oricum încă un an de contract.

Poate să plece în vară doar dacă se plăteşte acea clauză. Mi-ar părea foarte rău ca el să plece, pentru că e un antrenor foarte, foarte  bun, care la noi a făcut minuni cu un lot cu o lipsă de omogenitate clară, să reuşim să ducem trena campionatului.

E o sumă importantă (n.r. clauza), dar nu exagerată. Un club din China o poate plăti fără probleme. Cât ai un antrenor e ca la un jucător care are o clauză de reziliere şi nu mai depinde de tine prea mult sau deloc. Antrenorii care au valoare au şi oferte
", a declarat Iuliu Mureşan la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cfr clujtelekom sportiuliu muresandan petrescu 

viewscnt
Articole similare