Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Înţepăturile lui Adrian Porumboiu! Cum l-a luat peste picior pe preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu

EXCLUSIV | Înţepăturile lui Adrian Porumboiu! Cum l-a luat peste picior pe preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu

Fotbal

Comentarii

Prezent în cadrul emisiunii Sport Report, Adrian Porumboiu a făcut o declaraţie ironică la adresa actualului preşedinte al Casei Fotbalului, în contextul alegerilor pentru şefia FRF, care ar urma să aibă loc pe 18 aprilie 2018.

”Burleanu merită un respect total, total şi necondiţionat... dar mă refer la Burleanu senior”, a fost declaraţia plină de ironie a fostului patron de la FC Vaslui.

”La Gică Burleanu ca fotbalist, era o plăcere să îl arbitrez, chiar dacă băga materiale, ştia imediat cum să vină cu mâna ridicată, îşi cerea scuze, un fotbalist... şi e păcat că nu a transmis modestia asta şi copilului, că e mai mult decât important. Dacă ar fi puţin lipsit de tupeul ăsta, ar avea de câştigat enorm”, a mai spus Adrian Porumboiu.

Răzvan Burleanu este preşedintele FRF din martie 2014. Cu o zi înainte de scrutin, principalul favorit al alegerilor, Gică Popescu, a fost arestat în Dosarul Transferurilor.

Afla mai multe despre: frfrazvan burleanuadrian porumboiuliga 1,  

viewscnt
Articole similare