Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ioan Andone, despre transferurile făcute de FCSB şi CFR. Cine a ieşit în câştig

EXCLUSIV | Ioan Andone, despre transferurile făcute de FCSB şi CFR. Cine a ieşit în câştig

FCSB

Comentarii

Aflat într-o scurtă vacanţă în Spania, Ioan Andone va avea ocazia să le vadă la lucru pe CFR Cluj şi FCSB, principalele candidate la titlu în acest sezon al Ligii 1.

Tehnicianul de 57 de ani a vorbit pentru Telekom Sport despre transferurile reuşite de cele două rivale, dar şi despre situaţia echipei sale de suflet, Dinamo.

Andone consideră că FCSB s-a întărit serios prin aducerea lui Găman şi a lui Cristi Tănase, dar are cuvinte de laudă şi pentru CFR Cluj.

"Steaua s-a mişcat foarte bine, cu jucători cu experienţă, care au câştigat campionate şi trofee în România! Sunt jucători care vin din străinătate şi vor să dovedească. Sunt convins că nu au venit numai să piardă timpul la Steaua şi vor ajuta foarte mult.

CFR, la fel. Au căutat jucători mai rapizi, pe benzi. Dacă ne uităm la ceea ce joacă, la ceea ce au transferat. Şi CFR stă foarte bine cu apărarea [...] Apărarea îţi aduce în general rezultatele mari.

Găman poate să joace titular fără drept de apel, în opinia mea. Alături de Bălaşa, Planic. Bălaşa abia s-a întors din străinătate şi nu cred că se găseşte la un alt transfer, dacă e să o luăm aşa, logic. Normal că o să vrea să stea doi, trei ani la Steaua. Găman e o certitudine! A câştigat campioantul cu Astra şi e un tip foarte serios, foarte exact. Nu gafează şi ajută foarte mult echipa"
, spune Ioan Andone.

Despre CFR

"Nu ştiu dacă vor neapărat titlul. Dacă ţi se oferă, normal că-l iei, dacă ai şansa asta. Vedem, CFR a adus foarte mulţi jucători. Nu îi poţi cere lui Dan Petrescu titlul din prima. Indiferent de jucătorii aduşi, că nu l-au adus pe Ronaldo, nu l-au adus pe Messi [...] Da, au adus jucători buni. E posibil însă să se încurce în play-off, e posibil. Cu toate că au un parcurs regular, iar asta dă încredere. Ei nu au sincope cum a avut Steaua, care a făcut câteva meciuri extraordinare şi pe urmă un meci prost. CFR, nu! CFR a jucat bine spre foarte bine. Steaua a jucat bine şi slab", a mai declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport.



Andone consideră că şi Dinamo s-a întârit în această iarnă şi crede că Miriuţă va găsi soluţiile necesare pentru a acoperi plecarea lui Steliano Filip la Hajduk Split.

"Dinamo este în regulă, s-a întărit la mijloc. Au greşit în vară când au pierdut trei mijlocaşi din cei patru titluari. Când se întâmplă asta e foarte greu de pus la loc, dacă nu aduci ceva de aceeaşi valoare. Nistor era unul dintre cei valoroşi care au fost lăsaţi să plece în vară.

Nu ştiu (n.r. dacă Filip e o pierdere pentru Dinamo). La ce au acum acolo, am văzut că încearcă cu Nica şi Olteanu acolo. Eu pe Olteanu l-am văzut mereu mai sus [...]
", a mai spus Ioan Andone la microfonul Telekom Sport.


 

Afla mai multe despre: ioan andonedinamocfrfcsbtransferuri 

viewscnt
Articole similare