Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ioan Andone îşi analizează tizul: "Acolo nu mai poate să îmbunătăţească nimic" La ce capitole excelează Florin Andone

EXCLUSIV | Ioan Andone îşi analizează tizul: "Acolo nu mai poate să îmbunătăţească nimic" La ce capitole excelează Florin Andone

Stranieri

Comentarii

Managerul celor de la FC Voluntari a văzut prestaţia atacantului lui Galatasaray în repriza jucată pe Bernabeu, împotriva Realului. Florin Andone a fost schimbat la pauză de Fatih Terim cu olandezul Ryan Donk.

Vârful naţionalei României a fost titular în ambele meciuri împotriva fostei campioane a Europei. Românul profită însă şi de absenţa lui Falcao, columbianul fiind accidentat. 
 
"A şi muncit mult, a fost nemulţumit la început de sezon, că dăduse o declaraţie că nu înţelege situaţia, era Falcao, dar e el e un tip care munceşte mult. Nu are foarte mare calitate, să zici tehnică, dar determinare, viteză, pressing, tot ce trebuie în campionatul turcesc. El nu cred că îşi mai poate îmbunătăţi foarte mult tehnica, să ne aşteptăm la nu ştiu ce floricele, la nu ştiu ce exterior, mă uit încolo, las pe unul, nu,, trebuie să îl joci la calităţile pe care le are el" a fost comentariul lui Ioan Andone. 
 
 
Expertul Telekom Sport, Florin Răducioiu, îl completează. 
 
"Eu eram foarte rapid, dar aveam şi o bună tehnică. Mă descurcam în careu, driblam, trăgeam la poartă, aveam tehnica pe care o învăţasem mai întâi de la nea Piţi Varga şi apoi de la nea Mircea Lucescu" a adăugat fostul internaţional. 
 
 

Afla mai multe despre: ioan andoneflorin andonegalatasarayflorin răducioiuanaliză,  

viewscnt
Articole similare