Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Iuliu Mureşan, despre motivul pentru care Alex Ioniţă a fost lăsat în afara lotului: ”Îmi pun totuşi un semn de întrebare”

EXCLUSIV | Iuliu Mureşan, despre motivul pentru care Alex Ioniţă a fost lăsat în afara lotului: ”Îmi pun totuşi un semn de întrebare”

CFR Cluj

Comentarii

Iuliu Mureşan, preşedintele lui CFR Cluj, a vorbit în direct la Telekom Sport în cadrul emisiunii Sport Report şi despre situaţia lui Alexandru Ioniţă, fotbalist care miercuri seara, a fost lăsat în afara lotului pentru partida cu Malmo.

Oficialul clujenilor a refuzat iniţial să comenteze decizia antrenorului Toni Conceicao: "Nu vreau să comentez acest lucru, sunt deciziile pe care le ia antrenorul. La noi, antrenorul este suveran!" a explicat Mureşan.

Preşedintele CFR-ului a revenit apoi şi l-a ironizat discret pe fotbalistul transferat de la Astra: "Eu îmi pun totuşi un semn de întrebare: dacă un jucător nu se înţelege bine cu trei antrenori, probabil că de vină sunt antrenorii. Glumesc!"

Mureşan nu s-a sfiit totuşi să recunoască şi că are în continuare încredere în fotbalistul în vârstă de 23 de ani şi ca formaţia clujeană nu se gândeşte să-l vândă pe mijlocaşul născut în Bucureşti: "Eu am mare încredere în el. Nu ne gândim să ne despărţim de el în această vară, avem nevoie de toţi jucătorii. Avem încredere în ei" a confirmat oficialul CFR-ului. 

Alexandru Ioniţă s-a transferat în ianuarie la CFR Cluj, formaţie pentru care în campionat a bifat doar 9 partide şi un gol. Fotbalistul crescut de Rapid Bucureşti a mai jucat în Liga 1 la Rapid şi Astra Giurgiu. În 2017 a fost convocat în premieră în naţionala României. 

Afla mai multe despre: iuliu mureşancfr clujalex ionita 

viewscnt
Articole similare