Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Leo Grozavu, mesaj pentru conducătorii cluburilor: "Vreau să fiu lăsat în pace, ăsta e felul meu. Nu-i înţeleg pe antrenorii care acceptă compromisuri"

EXCLUSIV | Leo Grozavu, mesaj pentru conducătorii cluburilor: "Vreau să fiu lăsat în pace, ăsta e felul meu. Nu-i înţeleg pe antrenorii care acceptă compromisuri"

Superliga

Comentarii

Antrenorul lui Sepsi, Leo Grozavu, a vorbit despre un subiect sensibil în fotbalul românesc. Tehnicianul susţine că nu acceptă presiuni din partea conducerii în privinţa echipei şi că a refuzat alte oferte din Liga 1, întrucât s-ar fi simţit constrâns.

Leo Grozavu a semnat cu Sepsi în noiembrie 2019, dar nu a reuşit calificarea în play-off. La jumătate de an de când a ajuns la Sfântu Gheorghe, Grozavu a vorbit despre condiţiile în care poate antrena un club.

De asemenea, a recunoscut că a refuzat câteva oferte: "La alte echipe la care am activat şi la care puteam activa, dar tocmai din acest motiv am refuzat, pentru că mi-am dorit un loc unde să pot să-mi fac cu adevărat munca, să fiu lăsat în pace, ăsta e felul meu, niciodată nu am să abdic de la principiile pe care le am. Sigur, sunt de puţin timp la Sfântu Gheorghe, dar vă daţi seama istoria recentă ne spune că aici există linişte, poţi face lucrurile cum trebuie, nu am simţit nici un fel de emixtiuni, aşa că cred că din punctul ăsta de vedere orice antrenor şi-ar dori să lucreze la un asemenea club", a declarat Leo Grozavu pentru Telekom Sport. 

"Nu-i înţeleg (n.r. - pe antrenorii care acceptă implicarea conducerii), dar v-am spus, depinde cum eşti construit. Unii pot accepta anumite compromisuri, alţii nu le acceptă din start. Eu, când m-am apucat de această meserie, am spus că ştiu cine sunt, ştiu ce pot şi vreau să merg pe drumul ăsta. Dacă mi-am propus de la început şi am făcut lucrul ăsta, nu pot după 10 ani de antrenorat sau chiar mai mult, să mă schimb", a adăugat tehnicianul lui Sepsi. 

FC Vaslui, Luceafărul Oradea, FC Botoşani, Gaz Metan, ACS Poli Timişoara şi Petrolul sunt celelalte cluburi antrenate de Grozavu. 

 

Afla mai multe despre: sepsileo grozavu 

viewscnt
Articole similare