Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Lobonţ a spus povestea transferului la Ajax: "Faceţi tot posibilul, imposibilul, eu de aici nu mai plec!"

EXCLUSIV | Lobonţ a spus povestea transferului la Ajax: "Faceţi tot posibilul, imposibilul, eu de aici nu mai plec!"

Fotbal intern

Comentarii

Bogdan Lobonţ a povestit într-un interviu acordat Telekom Sport ce impact a avut asupra lui transferul la Ajax, în 2000.

"Eram şi la echipa naţională, vedeam toţi jucătorii care veneau de afară... Normal că ne doream şi noi să ajungem.

M-am suit în avion cu nea Costică Anghelache, Dinu Vamă şi Giovanni. Ţin minte, a venit nea Mircea în timpul antrenamentului: 'hai Bogdane, că trebuie să mergi la Amsterdam'. 'Păi cum?'

'Hai, gata, acum, hai îmbracă-te!' M-am dus, am făcut repede duş, m-am schimbat, am plecat la aeroport. Am ajuns acolo, am vorbit cu antrenotrul, am ieşit, am făcut un antrenament scurt, vreo 45 de minute, o ora, pe Amsterdam Arena. M-am uitat, zici ca eram la nu stiu... pe lună. Şi gata, a doua zi vizita medicală şi am semnat.

Eram fascinat când am văzut tot ce e acolo. Am spus: 'Nea Giovanni, nea Costică, nea Dinu, eu de aici nu mai plec. Faceţi tot posibilul, imposibilul, eu de aici nu mai plec! Singurul lucru unde eu mai plec de aici, eu la Rapid nu mă mai întorc, eu mă duc la Hunedoara dacă nu se materializează. Eu nu mai vreau să aud de Rapid. Ori aici, ori la Hunedoara. Eu de aici nu mai plec.

Au închis tratativele la limită, că trebuia să ajungem şi la aeroport, să prindem avionul de întoarcere", a povestit Lobonţ pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: bogdan lobonţinterviuajax 

viewscnt
Articole similare