Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Lucrurile vor intra în normal". Anunţul lui Helmuth Duckadam în privinţa conflictului dintre FCSB şi CSA Steaua VIDEO

EXCLUSIV | "Lucrurile vor intra în normal". Anunţul lui Helmuth Duckadam în privinţa conflictului dintre FCSB şi CSA Steaua VIDEO

Fotbal intern

Comentarii

Preşedintele de imagine al FCSB, Helmuth Duckadam, speră ca echipa pe care o reprezintă să redevină, în viitor, Steaua, clubul cu care a cucerit Cupa Campionilor Europeni în 1986. De asemenea, fostul portar a vorbit şi despre ceea ce consideră o degradare a fotbalului românesc după Revoluţie.

Duckadam a atras atenţia asupra problemelor cu care s-au confruntat echipele de tradiţie, dar s-a implicat şi în subiectul privind posibilitatea ca FCSB să-şi dispute meciurile pe noul Stadion Steaua. Din păcate pentru vicecampioni, MApN şi CSA au susţinut că FCSB nu va disputa meciuri acasă, în Ghencea. 

"Din păcate, după '90, foarte multe lucruri care păreau de neimaginat s-au întâmplat, s-au distrus nişte brand-uri, sportul românesc a căzut în cap, din păcate avem prea multe orgolii, prea multă răutate. Îmi pare rău de ce se întâmplă la FCSB cu CSA-ul, la Dinamo, la Craiova, la Timişoara, la Rapid. Păcat, erau nişte brand-uri şi cluburi care nu numai în fotbal performau, ci şi în celelalte sporturi.  Din păcate, am decăzut şi răutatea şi invidia ne-au dus în situaţia în care suntem. Sper să se termine acest stadion din Ghencea, e foarte bine că se fac aceste stadioane şi sunt convins că acolo va juca Steaua la un moment dat, aici mă refer la Steaua, cea care a câştigat Cupa Campionilor, Steaua care azi e în Divizia A. 

Pentru că nu poate să joace altcineva acolo şi acel stadion trebuie intreţinut. Ştim cât de greu e de întreţinut Arena Naţională şi are în spate Municipiul Bucureşti, iar un stadion ca Ghencea nu poate fi întreţinut de Armată nici pe cale legală, Armata nu are cum să aibă în posesie un stadion de fotbal.  Atunci cineva trebuie să închirieze acel stadion, să-l administreze, atunci cred că Primăria Sectorului 5 cred că e acolo sau 6 va intra în administrarea lui", a declarat Helmuth Duckadam pentru TelekomSport. 

Helmuth Duckadam speră ca FCSB să redevină Steaua 

Deşi FCSB se află "la cuţite" cu CSA Steaua, preşedintele de imagine al vicecampioanei României speră ca în viitor să aibă loc o împăcare: "Cred că până la urmă, lucrurile vor intra în normal mai devreme sau mai târziu", a declarat portarul finalei de la Sevilla. 

Afla mai multe despre: helmuth duckadamfcsbsteauastadion steaua 

viewscnt
Articole similare