Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Maftei şi Voicu nu sunt de ajuns. Jucătorii pe care Schumacher îi solicită şefilor pentru a obţine promovarea cu Academia Rapid

EXCLUSIV | Maftei şi Voicu nu sunt de ajuns. Jucătorii pe care Schumacher îi solicită şefilor pentru a obţine promovarea cu Academia Rapid

Fotbal intern

Comentarii

Constantin Schumacher, antrenorul Academiei Rapid, nu este mulţumit încă de lotul pe care îl are la dispoziţie, deşi lui Daniel Pancu, Daniel Niculae şi Doru Bratu li s-au alăturat în această iarnă alţi doi fotbalişti cu experienţă la nivelul primei ligi.

"Pentru mine e cel mai uşor să-i antrenez pe jucătorii cu experienţă, precum Pancu sau Niculae. Sunt jucători profesionişti, ştiu ce au de făcut. La orice program de pregătire sunt primii, ies în faţă, iar jucătorii noi şi cei lipsiţi de experienţă vin după ei.

Jucătorul trecut pe la Inter se pregăteşte cu noi de două zile. Nu pot să spun încă dacă va rămâne sau nu pentru că nu l-am văzut cu mingea. Sunt în proporţie de 90 la sută mulţumit de lot. Mai am nevoie de un atacant sau chiar doi şi de un mijlocaş central. De-abia atunci voi putea spune că toate posturile sunt asigurate pentru retur" - a spus Constantin Schumacher la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: constantin schumacheracademia rapidgiulestiliga a 4-amercato 

viewscnt
Articole similare