Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mangia, despre naţionala României şi diferenţa de mentalitate dintre România şi Italia

EXCLUSIV | Mangia, despre naţionala României şi diferenţa de mentalitate dintre România şi Italia

Echipa națională

Comentarii

Devis Mangia este convins că există diferenţe de mentalitate între naţionalele României şi Italiei şi a povestit la Telekom Sport că a întâmpinat această problemă şi la echipa de club, Universitatea Craiova.

”Da, sunt diferenţe (n.r. - de mentalitate). Iar această problemă am întâmpinat-o şi eu aici fiindcă am adus o idee diferită. Eu nu spun că este mai bună sau mai slabă, doar că am vrut să introduc regulile  care sunt normale într-un grup pentru a putea convieţui împreună. Au fost unele probleme, dar sunt foarte fericit de linia pe care a apucat-o echipa mea”, a concluziona Mangia.

Antrenorul Universităţii Craiova consideră că ”salvarea” României va veni de la echipa de tineret unde evoluiază o mulţime de jucători de valoare. ”Naţionala României este într-un moment de tranziţie, de schimbare, după ce a fost înlocuit selecţionerul. Startul noii conduceri tehnice este pozitiiv, dar România trebuie să fie mulţumită de ceea ce fac cei de la U21, la U19, fiindcă este vorba de material tânăr. Mă uit şi aici, orice club poate să vadă că e importan să ai tineri, fiecare club din Liga 1, acesta este un lucru important. Să începi să pleci de undeva, iar naţionalele de tineret au rezultate şi calitae. Iar cum am zis la început de acolo trebuie să pleci”, a declarat Mangia pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: echipa nationalamangianationala romaniei,  

viewscnt
Articole similare