Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Marica îi dă lovitura finală lui Negoiţă: ”Toată lumea a crezut, mai puţin el”

EXCLUSIV | Marica îi dă lovitura finală lui Negoiţă: ”Toată lumea a crezut, mai puţin el”

Superliga

Comentarii

Fostul internaţional Român, Ciprian Marica, nu se arată surprins de situaţia de la Dinamo. Aceasta a declarat în exclusivitate pentru Telekom Sport că nu a crezut niciodată în proiectul `New Dinamo`.

”Sincer nu mă surprinde. Din păcate chiar ca fost dinamovist şi în continuare ţin cu această echipă. N-am crezut în acest ”New Dinamo” şi în noul proiect. Am fost de multe ori acuzat că aş avea ceva personal. Din contră, mă doare sufletul de ce se întâmplă la Dinamo însă realitatea e că cu bani puţini nu poţi să faci performanţă şi asta se dovedeşte.

Apreciez eforturile domnului Negoiţă că nu s-a întins mai mult decât îi e plapuma şi a ridicat mâna atunci când n-a mai putut. Însă e clar că atunci când îţi asumi şi te înhami să iei un brand şi un nume ca Dinamo trebuie să fii pregătit şi mă îndoiesc că domnul Negoiţă n-a avut toate informaţiile.

Cred că toată lumea sau foarte mulţi au crezut în ”New Dinamo” şi au fost alături. Am văzut nenumăraţi spectatori şi fani la stadion, însă cel care n-a crezut a fost chiar domnul Negoiţă care se vaită de foarte multe ori că el caută un partener sau că vrea sa vândă echipa. Adica n-am înţeles această idee. Lumea a crezut, mai puţin dânsul”, a declarat Ciprian Marica la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: liga 1fc dinamomaricanegoita,  

viewscnt
Articole similare