Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Meci de cinci stele pe "Ion Oblemenco"! "De asta am ales Craiova, tocmai pentru a spera că o să avem parte de un public cald"

EXCLUSIV | Meci de cinci stele pe "Ion Oblemenco"! "De asta am ales Craiova, tocmai pentru a spera că o să avem parte de un public cald"galerie foto

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul naţionalei României U21, Adrian Mutu, a dezvăluit motivul pentru care meciul cu Danemarca va avea loc pe stadionul "Ion Oblemenco" din Craiova.

Naţionala U21 e obligată să învingă liderul Danemarca, dacă vrea să mai păstreze şanse pentru primul loc al grupei 8, din cadrul preliminariilor pentru EURO 2021: "Danemarca este o echipă bună, nu degeaba are 5 victorii din 5. Cum o pregătesc, cum spuneam înainte, venind la birou şi analizând meciurile atât ale Danemarcei, cât şi ale României şi încercând să definesc care este cea mai bună strategie pentru acest meci", a declarat Adrian Mutu pentru Telekom Sport.  

Partida România U21 – Danemarca U21 se va disputa pe 31 martie 2020, la Craiova, pe stadionul “Ion Oblemenco”. Ora de începere a meciului va fi comunicată în curând: "De asta am ales Craiova, tocmai pentru a spera că o să avem parte de un public numeros şi de un public cald aşa cum este întotdeauna la Craiova. Cred că naţionala României, chiar dacă este U21 şi nu echipa mare, reprezintă o mândrie pentru fiecare român", a mai spus selecţionerul României U21.  

Program România U21

  • 27 martie 2020: Malta – Ucraina
  • 31 martie 2020: Ucraina – Irlanda de Nord, România – Danemarca, Malta – Finlanda
  • 4 septembrie 2020: Danemarca – Ucraina, Malta – Irlanda de Nord, Finlanda – România
  • 8 septembrie 2020: Finlanda – Ucraina, Irlanda de Nord – Danemarca, Malta – România
  • 9 octombrie 2020: Irlanda de Nord – Finlanda, Ucraina – România, Malta – Danemarca
  • 13 octombrie 2020: Irlanda de Nord – Ucraina, România – Malta, Danemarca – Finlanda

Afla mai multe despre: adrian muturomania danemarcaromania danemarca stadionion oblemencoromania euro 2021 

viewscnt
Articole similare