Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Mi-aş dori foarte mult să antrenez o echipă naţională". Oferta de ultim moment care-i poate îndeplini visul lui Cosmin Olăroiu

EXCLUSIV | "Mi-aş dori foarte mult să antrenez o echipă naţională". Oferta de ultim moment care-i poate îndeplini visul lui Cosmin Olăroiu
Comentarii

Antrenorul lui Jiangsu Suning, Cosmin Olăroiu (51 de ani), a oferit o reacţie, după ce presa din zona Golfului a susţinut că e dorit selecţioner în selecţionata Emiratelor Arabe Unite.

Fostul antrenor al FCSB a recunoscut că e tentat să devină selecţioner, dar că nu poate pleca în acest moment de la echipa din China.

Totuşi, în ultimele zile, presa din zona Golfului a susţinut că negociază cu Federaţia din Emiratele Unite preluarea naţionalei aflate pe locul 71 în clasamentul FIFA, având ca obiectiv calificarea la Campionatul Mondial din Qatar 2022. Astfel, Olăroiu ar reveni în elita fotbalului mondial, având şansa să se bată cu ce mai mari selecţioneri ai lumii.

"Olăroiu este alegerea perfectă pentru echipa naţională. Chiar dacă nu are o mare reputaţie, antrenorul român cunoaşte foarte bine fotbalul din Orientul Mijlociu", notează presa din Emiratele Arabe Unite.

Cosmin Olăroiu, despre postul de selecţioner

"Eu sunt foarte onorat că am aceste oferte. Unele dintre ele sunt reale, altele mai puţin reale. Am mai avut oferte de-a lungul timpului de la echipe de club, chiar şi de la echipe naţionale, însă, în momentul de faţă, eu am un contract şi cred că e foarte greu să plec în momentul ăsta. Şi pentru mine, şi pentru ei. 

Mi-aş dori foarte mult să antrenez o echipă naţională şi mai ales echipa naţională a Emiratelor Arabe Unite, unde am avut momente de satisfacţie foarte mari şi m-aş bucura şi ar fi o onoare pentru mine. Însă, la momentul ăsta, cred că e prematur să discutăm despre lucrul ăsta, pentru că mai am un an şi jumătate de contract şi trebuie să îl duc la bun sfârşit", a declarat Cosmin Olăroiu în cadrul emisiunii Sport Report. 

Cosmin Olăroiu antrenează, în prezent, în campionatul Chinei. Tehnicianul român o pregăteşte pe Jiangsu Suning din martie 2018 şi mai are contract până la finalul anului viitor. Olăroiu are şansa de a deveni din nou selecţioner, după scurta experienţă avută pe banca naţionalei Arabiei Saudite, între decembrie 2014 şi ianuarie 2015.

De-a lungul carierei, Olăroiu a mai antrenat FC Naţional, Steaua, Poli AEK, Al Hilal, Al Sadd, Al Ain, Al Ahli şi Al Shabab.

Afla mai multe despre: cosmin olaroiuemiratele arabe unitecosmin olaroiu selectioner 

viewscnt
Articole similare