Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mihai Stoichiţă, dezvăluiri incredibile despre alegerea selecţionerului: "Recunosc, asta s-a întâmplat!"

EXCLUSIV | Mihai Stoichiţă, dezvăluiri incredibile despre alegerea selecţionerului: "Recunosc, asta s-a întâmplat!"

Fotbal

Comentarii

Mihai Stoichiţă, membru în Comisia Tehnică a Federaţiei Române de Fotbal, a dezvăluit în exclusivitate la Telekom Sport cum au decurs alegerile selecţionerului echipei naţionale şi ce nume surpriză se afla pe lista cu propuneri.

"Când am luat voturile şi am văzut că sunt pe listă, uitaţi propunerea asta, chiar vreau să o şterg cu creionul. A fost pusă de cinci ori. Am altă menire la Federatie, mă ocup şi de copii şi juniori. Au ieşit treisprezece nume, am acele plicuri, sunt în seif la Federaţie. După ce se va hotărâ instalarea lui Cosmin la cârma echipei naţionale, voi vorbi cu preşedintele şi voi face public ca să se vadă corectitudinea cu care s-a luat această hotărâre", a recunoscut Mihai Stoichiţă la Telekom Sport.

Mihai Stoichiţă a vorbit şi despre Cosmin Contra. Cum au decurs negocierile şi cum a fost ales selecţionerul echipei naţionale.

"Trebuie să spun, Cosmin Contra a ştiut, eu i-am spus, măi Cosmine nu ai fost primul, noi am mai avut negocieri, am avut negocieri şi cu alţii, poate, dinainte de a lua această hotărâre, am avut negocieri şi cu alţii, dar nu spun eu. I-am zis, Cosmin, să nu fii supărat, aşa e în viaţă. A  înţeles, e un tip extraordinar", a mai spus Mihai Stoichiţă la Telekom Sport.

 

 

Afla mai multe despre: cosmin contramihai stoichitaechipa nationalalistapropuneriselectioner 

viewscnt
Articole similare