Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mirel Rădoi nu mai investeşte la Juventus Bucureşti: "Când a fost vorba de bani, toţi au dispărut"

EXCLUSIV | Mirel Rădoi nu mai investeşte la Juventus Bucureşti: "Când a fost vorba de bani, toţi au dispărut"

Fotbal intern

Comentarii

Mirel Rădoi a fost prezent, săptămâna trecută, în tribunele stadionului din Ploieşti la ultima partidă disputată de Juventus Bucureşti. Fostul internaţional român a confirmat atunci informaţia prezentată în exclusivitate de Telekom Sport, conform căreia ar urma să investească la echipa din Capitală.

Între tmp, însă, tranzacţia a picat. Mirel Rădoi a explicat totul, prin telefon, în direct la Telekom Sport.

"Situaţia nu arată foarte bine. Vreau să le cer scuze suporterilor lui Juventus Bucureşti, tuturor celor care ne-au ajutat în această perioadă, de la contabili, avocaţi, domnul Ciuclea, pentru că situaţia nu este deloc bună. Iar asta din cauza noastră. S-a ajuns la un numitor comun, astăzi ar fi trebuit să se vireze banii, dar nu a ajuns toată suma şi, din păcate, tranzacţia nu se mai face.

Este un contract de confidenţialitate şi nu vreau să vorbesc prea multe. Dar, ca să respect termenii acestui contract, din partea celorlalţi acţionari n-au mai venit toate sumele de bani, astfel încât să putem realiza tranzacţia. Toată răspunderea a fost a mea, le cer tuturor scuze. Cei de la Juventus ne-au pus la dispoziţie totul, de la 8 dimineaţa până la 11-12 seara, orice document de care am avut nevoie, ne-au arătat tot ce am vrut.

Eu am avut mari speranţe, este o mare dezamăgire. Din păcate, se întâmplă din ce în ce mai des în fotbalul românesc. Până să facem actele, totul a fost în regulă, când a fost vorba de plată, toţi au dispărut, a spus Mirel Rădoi la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mirel radoifcsbsteauajuventus bucurestiion ciuclealiga 1 

viewscnt
Articole similare