Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Momentul în care CFR Cluj l-a ofertat pe Sânmărtean. Ce s-a întâmplat mai departe

EXCLUSIV | Momentul în care CFR Cluj l-a ofertat pe Sânmărtean. Ce s-a întâmplat mai departe

Superliga

Comentarii

Lucian Sânmărtean a dezvăluit la Top Interviu, cu Alexandru Săbău, cum a ajuns să semneze cu FC Vaslui. Fostul internaţional român era atunci la Gloria Bistriţa şi reuşise să impresioneze prin evoluţii foarte bune.

Cariera lui Lucian Sânmărtea a fost marcată de suişuri şi coborâşuri. Cel mai mare duşman al său au fost accidentările. În 2009, după o nouă accidentare gravă, a fost tentat să se lase. Dar Jean Pădureanu a crezut în continuare în el şi i-a propus să revină la Gloria Bistriţa. Până atunci, mai evoluase la Panathinaikos şi FC Utrecht.

VEZI AICI TOT INTERVIUL CU LUCIAN SÂNMĂRTEAN!

Sânmărtean a acceptat şi a fost una dintre cele mai bune alegeri ale sale. Talentatul mijlocaş a avut un sezon excelent şi la final a fost dorit de FC Vaslui, CFR Clui şi FCSB. A discutat cu toate, dar până la urmă Adrian Porumboiu a fost cel care i-a satisfăcut toate pretenţiile:

”Domnul Porumboiu a fost primul care m-a sunat. Mi-a zis: ”vreau să vii la echipă, mie îmi plac jucătorii cu har, vreau să vii la mine, uite ăştia sunt banii”. Eu am zis, ”dom'le, uite, se interesează Steaua, se interesează CFR, erau echipele din frunte atunci, vreau să încerc să am o discuţie cu dânşii. Dacă nu se rezolvă şi mai vreţi să vin la dumneavoastră la echipă, cu toată plăcerea”. Şi omul a fost foarte, foarte pozitiv, fiindcă atunci avea jucători. Avea jucători buni şi nu eram neapărat o... eram mai degrabă o plombă sau încă un jucător la echipă. De asta nici nu am insistat foarte tare să merg la Vaslui.

Am stat, am discutat şi cu CFR-ul, şi cu... nu ne-am înteles cu nicio echipă. Şi l-am sunat eu pe domnul Porumboiu. Zic, ”dom'le, dacă mai ai nevoie, eu vreau să vin la tine la echipă”. Şi a zis, ”copile, mâine te aştept”. Ne-am pus pe drum, ne-am întâlnit, am semnat şi uite am... povestea FC Vaslui, 4 ani de zile, a fost una deosebită”,
a mărturisit Lucian Sânmărtean pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fc vasluilucian sanmarteanadrian porumboiucfrfcsb 

viewscnt
Articole similare