Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Momentul în care Cristi Balaj s-a făcut de ruşine la un meci de Liga 1: "Asistentul râdea în hohote de mine"

EXCLUSIV | Momentul în care Cristi Balaj s-a făcut de ruşine la un meci de Liga 1: "Asistentul râdea în hohote de mine"

Fotbal intern

Comentarii

Cristian Balaj a fost un arbitru definit de profesionalism şi seriozitate, însă, recunoaşte el, au existat şi momente haioase în timpul meciurilor pe care le-a arbitrat. A povestit chiar un asemenea moment în cadrul emisiunii Top Interviuri.

Balaj a povestit în detaliu un moment de la un meci al lui Dinamo, când, la startul reprizei secunde, a intrat fără minge pe teren. 

"Se mai întâmpla ca mingea să rămână pe terenul de joc, jucătorii erau pregătiţi să înceapă meciul ca şi poziţionare şi nu am observat că nu au mingea în faţa lor. Locul unde trebuia să fie mingea era un jucător care masca acel punct de la centrul terenului. Eram într-o oarecare întârziere, cei de la televiziune ne rugau să dăm drumul la repriza a doua cât mai repde şi am ajuns pe teren, am văzut cei doi jucători că erau pregătiţi să înceapă repriza. Şi nu am văzut că lipseşte mingea", a spus Balaj. 

Ceea ce a urmat i-a făcut şi pe colegii lui să râdă. Chiar şi acum Balaj se amuză pe seama acestui moment: "Şi am dat drumul la meci. Şi jucătorii s-au întos la mine şi mi-au arătat că nu au minge, cu ce să joace? Şi îmi aduc aminte că Savaniu, care era asistent, că minute în şir râdea în hohote de mine. M-am făcut de ruşine, dar asta a fost una din întâmplările haioase".

În cariera lui, Cristi Balaj a arbitrat peste 100 de meciuri, inclusiv partide din UEFA Champions League şi UEFA Europa League. Retras din activitate, el este în acest moment preşedintele Agenţiei Naţionale Antidoping. 

Afla mai multe despre: cristi balaj 

viewscnt
Articole similare