Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Motivele pentru care Stanciu n-a reuşit la Anderlecht: ”L-am impus în echipă până când un antrenor m-a înjurat pe la spate!”

EXCLUSIV | Motivele pentru care Stanciu n-a reuşit la Anderlecht: ”L-am impus în echipă până când un antrenor m-a înjurat pe la spate!”

Stranieri

Comentarii

Nicolae Stanciu şi-a dat acordul să meargă la Sparta Praga, însă Anderlecht nu este de acord cu suma de transfer pe care au propus-o cehii. Adrian Porumboiu a explicat la Telekom Sport motivele pentru care Stanciu n-a reuşit să se impună la Anderlecht.

Sunt şanse foarte mari ca Nicolae Stanciu să plece de la Anderlecht în această iarnă. Mijlocaşul nu mai este dorit de belgieni, deşi au plătit 10 milioane de euro pentru transferul său. Stanciu a primit foarte puţine şanse în acest sezon şi antrenorul nu-l mai doreşte, deşi face parte din lotul care a făcut deplasarea în cantonament. Însă Anderlecht nu este de acord cu suma propusă de Sparta Praga. Potrivit voetbalbelgie.be, cehii vor să plătească patru milioane de euro, în timp ce Anderlecht şi-ar dori în jur de opt milioane, pentru a mai recupera din banii investiţi.

Adrian Porumboiu, cel care l-a avut pe Stanciu la FC Vaslui, a explicat la Telekom Sport motivele pentru care internaţionalul român n-a reuşit să se impună la Anderlecht. Porumboiu susţine că a crezut constant în potenţialul lui Stanciu, motiv pentru care l-a impus în primul 11. Dar spune că este un jucător căruia greu poţi să-i găseşti un post:

”Au fost multe cazuri în care eu l-am impus pe Stanciu în echipă. L-am forţat la Vaslui atât de rău că un antrenor cred că m-a şi înjurat pe la spate. M-a întrebat dacă eu vreau să iau titlul cu astfel de jucători. Nu este un jucător sclipitor, nici nu ştim în ce sistem ar juca el mai bine, pentru că nici nu e defensiv, nici de travaliu. Poate d-aia nici nu a reuşit la Anderlecht”, a declarat Adrian Porumboi la Telekom Sport.

Zdenek Scasny, antrenorul Spartei Praga, crede însă în continuare în potenţialul lui Nicolae Stanciu şi speră ca acest transfer să se realizeze: ”Aş fi foarte fericit dacă Nicolae ar fi primul transfer pe care-l facem. Îl cunosc foarte bine. Pentru noi ar fi exact ceea ce avem nevoie. El este capabil să înscrie goluri, are o tehnică excelentă de lovir. Poate juca pe mai multe posturi. Este un fotbalist harnic şi o persoană decentă”, a declarat Zdenek Šcasny pentru idnes.cz.

Afla mai multe despre: nicolae stanciuanderlechtadrian porumboiufc vaslui 

viewscnt
Articole similare