Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Motivul incredibil pentru care Nicolae Stanciu nu vrea să meargă la Beşiktaş: ”Nu avem certitudinea că va juca acolo”

EXCLUSIV | Motivul incredibil pentru care Nicolae Stanciu nu vrea să meargă la Beşiktaş: ”Nu avem certitudinea că va juca acolo”

Stranieri

Comentarii

Anamaria Prodan, impresarul lui Nicolae Stanciu, a explicat motivele pentru care mijlocaşul nu îşi doreşte să meargă la Beşiktaş şi care este stadiul negocierilor cu Sparta Praga.

Impresarul lui Stanciu a explicat, în mod ciudat, că fotbalistul nu merge la Beşiktaş, echipă calificată în Liga Campionilor, de teamă că nu va prinde echipa. Tocmai din această cauză a fost aleasă o echipă ca Sparta Praga, acolo unde şansele de a fi titular sunt mult mai ridicate.

Pentru Stanciu nu e un pas înapoi să meargă la o echipă unde va fi titular de bază. E un pas înapoi să fie rezervă de lux la Anderlecht. Este foarte important să mergi la o echipă unde eşti dorit 100%, unde antrenorul te întreabă ce post vrei să joci, unde te simţi cel mai bine.

Anderlecht şi Sparta Praga negociază direct. Suntem deschişi la toate variantele, fie împrumut, fie transfer definitiv. Există şi varianta Beşiktaş, dar nu avem certitudinea că el va juca acolo. Poate aşa trebuia să ne uităm şi la început când am ales Anderlecht.

Nu a existat niciodată varianta ca el să revină în Liga I, căutăm doar variante în campionatele din străinătate. Am început să-mi pun problema plecării în momentul în care am văzut că joacă din ce în ce mai puţin. Sper ca în zilele următoare să se rezolve transferul”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Telekom Sport

Afla mai multe despre: stanciuanamaria prodananderlechtbesiktassparta praga 

viewscnt
Articole similare