Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Neagu: "Câştigam foarte bine în Muntenegru. Nu am venit pentru bani" | Ce spune despre salariul de la CSM

EXCLUSIV | Neagu: "Câştigam foarte bine în Muntenegru. Nu am venit pentru bani" | Ce spune despre salariul de la CSM

Handbal

Comentarii

Dezvăluirile exclusive ale Cristinei Neagu continuă cu un alt episod pe care şi-ar dori să îl uite cât mai repede. Se întâmpla la Vâlcea, în perioada în care evolua la Oltchim. "Am avut momente foarte dificile. Nu m-a sunat nimeni să mă întrebe ce fac, nici măcar de la Federaţie".

"Am avut nişte momente foarte dificile, când am fost accidentată la Vâlcea, nu am avut susţinere din partea clubului când am fost în aceeaşi perioadă. Nu am primit niciun telefon, nici de la altcineva din Federaţie, să mă întrebe ce se întamplă cu mine, iar când mi-am revenit, toată lumea a fost fericită că pot să vin să joc din nou pentru natională.

Au fost momente de genul, dar nu m-am gândit foarte mult la asta şi nu vreau să cred că ţara în care m-am născut şi pe care o iubesc atât de mult, nu mă apreciază şi nu mă iubeşte. Eu sunt mândră să joc pentru Romania.

Chiar dacă au fost discuţii multe despre contractul meu de la CSM, practic asta a fost prima discuţie că vin să joc pe bani publici, că nu ştiu ce salariu o să castig. Sumele vehiculate în presă nu sunt adevarate, în al doilea rând nu aş putea eu să spun ce salariu câştig, pentru că este confidenţial, dar eu nu am venit la CSM pentru bani.

Câstigam foarte bine şi în Muntenegru şi duceam o viaţă liniştită şi lipsită de griji. Am venit la CSM pentru că am încredere în acest proiect şi în această echipă. Poate câştiga din nou Liga Campionilor si vreau să îmi îndeplinesc acest vis", a declarat Cristin Neagu la Zoom Sport.

 

Afla mai multe despre: cristina neagucsm bucurestidezvaluirimuntenegru 

viewscnt
Articole similare