Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Neagu, Elisei şi Zamfir au vorbit la Telekom Sport despre obiectivul pe care îl au la Campionatul Mondial de handbal din Germania

EXCLUSIV | Neagu, Elisei şi Zamfir au vorbit la Telekom Sport despre obiectivul pe care îl au la Campionatul Mondial de handbal din Germania

Handbal

Comentarii

Naţionala României va participa la cel de-al 23-lea Campionat Mondial, fiind singura ţară care nu a lipsit de la niciun CM, iar cele mai titrate jucătoare din lotul României, Neagu, Elisei, Zamfir-Florianu, au vorbit în exclusivitate la Telekom Sport, despre aşteptările pe care le au de la turneul final organizat în Germania.

Cristina Neagu, despre Campionatul Mondial: ”Dăm tot ce putem pe teren la fiecare meci, nu ne ducem învinse de la început la CM. Avem o grupă din care avem şanse foarte mari să obţinem un loc bun pentru a juca poate cu o echipă mai accesibilă în optimi. Aşa ca... în sistemul acela knock-out, orice se poate întâmpla. Dacă faci două meciuri bune poţi să ajungi în semifinale, aşa cum foarte bine poţi să faci un meci prost şi să pleci acasă după grupă. Orice e posibil. Dar ce pot eu să promit tuturor suporterilor care ne urmăresc este că echipa naţională va da sută la sută la fiecare meci la CM”, a declarat Cristina Neagu.

Valentina Ardean-Elisei, despre Campionatul Mondial: ”Când e vorba de un Campionat Mondial sau Campionat European la nivelul ăsta toate echipele au valoare foarte mare şi fiecare meci va fi foarte greu. Nu vreau să mă gândesc neapărat la un obiectiv. Eu îmi doresc să luăm pas cu pas fiecare meci. Primul meci e cel mai important după, ne gândim la următorul meci. Să avem rezultate cât mai bune şi să dăm totul pe teren”, a spus Valentina Ardean-Elisei la Telekom Sport.

Cristina Zamfir, despre Campionatul Mondial: ”Da, sunt cotate mai bine (n.r. - Spania şi Franţa), dar toate meciurile vor fi grele după cum bine stiţi în sport tot timpul au fost surprize şi noi ne dorim să facem parte din surprizele plăcute şi să nu luăm nici un meci uşor. Îmi doresc să fiu mult mai sus decât ele, dar ele au avut rezultate în ultimii ani poate mai bune decât ale noastre. Îmi doresc că noi să le depăşim. Să fim sănătoase şi să reuşim să ne întoarcem cât mai sus în clasament de la acest campionat”, a declarat Cristina Zamfir la Telekom Sport.

Aici găseşti toate informaţiile despre Campionatul Mondial de hanbal feminin, care se va disputa în Germania:

Afla mai multe despre: handbalcampionatul mondial de handbaleliseineaguzamfir,  

viewscnt
Articole similare