Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Nu mai putem sta în casă!" Duckadam crede că Liga 1 va începe sigur în iunie: "În 2-3 săptămâni echipa poate să joace"

EXCLUSIV | "Nu mai putem sta în casă!" Duckadam crede că Liga 1 va începe sigur în iunie: "În 2-3 săptămâni echipa poate să joace"

FCSB

Comentarii

Helmuth Duckadam (61 de ani) a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport şi s-a arătat încrezător că fotbalul în România va începe pe 5 iunie în mod clar, pentru că nu se mai poate sta în casă. Cel puţin aşa crede eroul de la Sevilla, care a mai spus că jucătorii pot începe să joace după 2-3 săptămâni de pregătire.

Fostul portar al Stelei e sigur că nu se mai poate sta în casă pentru că astfel nu se produc bani şi nu o să mai existe resurse. Liga 1 se poate relua pe 5 iunie, au anunţat oficialii care conduc fotbalul din România, după pauza forţată de pandemia de Coronavirus.

"Eu cred că se va începe pentru că nu mai putem sta în casă. Stăm în casă şi facem ce? Stăm, nu mai mergem la muncă, nu mai jucăm fotbal, nu ne mai mişcăm, consumăm, păi de unde consumăm? Ca să consumi ai nevoie de bani.

În 2-3 săptămâni echipa poate să intre să joace. Cu toate că am auzit şi păreri că sunt pericole de accidente. Aceste pericole au fost şi când ai avut o lună şi jumătate de pregătire. Ai făcut pregătirea de vară, ai început campionatul şi după 3 etape ai avut 5 jucători accidentaţi"
, a spus Duckadam pentru Telekom Sport.

Duckadam a vorbit şi despre reducerile salariale de la FCSB şi nu numai: "În momentul când ai un salariu de 20 de mii de euro şi iei câteva luni doar 10 mii, nu cred că te poate afecta. În cazul în care iei 1000  şi îţi dă 500 atunci s-au putea să te afecteze", a mai spus oficialul FCSB.

Afla mai multe despre: helmuth duckadamliga 1fcsb 

viewscnt
Articole similare