Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | O aşteaptă vremuri grele pe Dinamo. Ce şanse are Miriuţă să continue la Dinamo după pauza de iarnă

EXCLUSIV | O aşteaptă vremuri grele pe Dinamo. Ce şanse are Miriuţă să continue la Dinamo după pauza de iarnă

Superliga

Comentarii

Dinamo se luptă să scape de play-out, iar scaunul lui Vasile Miriuţă se clatină serios. Ioan Andone, fost antrenor al câinilor, consideră că Vasile Miriuţă are şanse să meargă mai departe alături de clubul dinamovist dacă va califica echipa în play-off.

Ioan Andone, fost antrenor al clubului din Ştefan cel Mare, este de părere că Vasile Miriuţă are şanse să continue la Dinamo şi după pauza de iarnă. ”Eu cred că da, pentru că are şanse de play-off. Dacă îi califică în play-off... Altfel, în mod normal îl vor schimba dacă nu califică echipa în play-off”.

O aşteaptă timpuri grele pe dinamo? ”Da, da... Grele, grele. E incertitudinea asta. Se vinde, nu se vinde clubul. Chiar mă uitam la media de suporteri. Noi ne lăudam toţi. Pot să zic pentru că sunt dinamovist. Ne lăudam ce suporteri... ce suporteri? Am văzut că sunt pe locul 9 ca număr de suporteri, deci nici lumea nu se mai duce pentru că simte că nu-s lucruri corecte acolo de nivelul lui Dinamo”, a declarat Ioan Andone la Telekom Sport.

Dinamo poate încheia pe poziţie de play-off dacă învinge, în ultima etapă a acestui an, pe Poli Timişoara. Meciul va putea fi urmărit luni (18/12/2017), de la ora 20:00, LIVE la Telekom Sport 1, iar cele mai importante faze vor putea fi revăzute, în timp real, pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: dinamoliga 1ioan andonevasile miriuta,  

viewscnt
Articole similare