Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Oana Manea felicită naţionala României, dar trage un semnal de alarmă: ”Cristina Neagu ar trebui să fie odihnită, nu îi este deloc uşor”

EXCLUSIV | Oana Manea felicită naţionala României, dar trage un semnal de alarmă: ”Cristina Neagu ar trebui să fie odihnită, nu îi este deloc uşor”

CM Handbal

Comentarii

Oana Manea, fostă componentă a echipei naţionale, a vorbit despre parcursul spectaculos al României de la Campionatul Mondial de Handbal, într-o intervenţie telefonică la emisiunea Sport Report, de la Telekom Sport 1

Oana Manea este încântată de jocul României de la Mondialul din Germania şi speră ca staff-ul naţionalei să ştie să gestioneze situaţia Cristinei Neagu.

Sunt foarte mândră de aceste fete! Au demonstrat că au un caracter puternic. Lumea nu le dădea şanse prea mari, dar ele au jucat atât de frumos şi uite că sunt pe primul loc în grupă. Au avut o ambiţie şi o determinare absolut fantastice. Indiferent de meci, fie că au condus, fie că au fost conduse, au crezut şi luptat până în ultima secund.

Cristina Neague este un factor decisiv şi aşa va fi mereu. Suntem norocoşi că este româncă! Sper să fie sănătoasă până la final, iar oboseala să nu-şi spună cuvântul. Mi-aş dori să câştigăm şi cu Franţa, dar aş vrea că Neagu să fie odihnită, să fie protejată. Şi umărul, şi genunchiul... nu e uşor să joci mereu”, a spus Oana Manea, la Telekom Sport.

Franţa-România se joacă vineri, de la 19:00, în direct la Telekom Sport 1. Indiferent de rezultat, România se va califica în optimile Campionatului Mondial de pe prima poziţie.

 

Afla mai multe despre: oana manearomaniahandbalmondial,  

viewscnt
Articole similare