Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Părerea lui Contra despre plecarea lui Anton în Rusia. De ce nu s-a impus mijlocaşul la Getafe: "E vorba doar de o conjunctură "

EXCLUSIV | Părerea lui Contra despre plecarea lui Anton în Rusia. De ce nu s-a impus mijlocaşul la Getafe: "E vorba doar de o conjunctură "

Dinamo București

Comentarii

Plecarea lui Paul Anton în Rusia, la Anji, o lasă pe Dinamo descoperită la mijlocul terenului. Pentru selecţionerul Cosmin Contra este însă o veste bună.

Cosmin Contra n-a apucat să lucreze prea mult cu Paul Anton la Dinamo, însă mijlocaşul a reuşit să-l impresioneze pe selecţioner în cele 11 meciuri pe care le-au prins împreună. Drept dovadă, Contra l-a şi convocat la prima sa acţiune pe banca tricolorilor. Odată cu transferul în Rusia, Anton are şansa să devină jucător de bază la naţională.

"Mă bucur pentru el şi sper să se impună acolo. S-ar fi impus şi la Getafe, dar acolo a fost o conjunctură nefericită pentru el. Cu primul antrenor, a jucat mult, apoi, după ce a venit Bordalas, nu prea a mai prins meciuri. E clar că cei de la Getafe au fost mulţumiţi de el, dar au hotărât să nu plătească acei bani pe Anton. Au considerat că este mai bine să folosească banii pe alţi jucători" , a declarat selecţionerul României, Cosmin Contra, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: antonrusiadinamoanjibordalasromaniaselectionercosmin contra 

viewscnt
Articole similare