Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Patronul Botoşaniului dezvăluie situaţia reală a lui Moruţan şi Golofca!

EXCLUSIV | Patronul Botoşaniului dezvăluie situaţia reală a lui Moruţan şi Golofca!

Superliga

Comentarii

Botoşaniul se află în centrul celor mai importante două tranzacţii efectuate în această iarnă. Moldovenii l-au luat pe Golofca de la FCSB, iar, în acelaşi timp, l-au vândut pe Olimpiu Moruţan la echipa patronată de Gigi Becali.

Finanţatorul Botoşaniului, Valeriu Iftime, a vorbit la Sport Report, pe Telekom Sport 1, despre negocierile purtate de cele două echipe.

”Ne-am înţeles, noi cele două cluburi. Am vorbit cu Golofca să vină la Botoşani. El şi-a reziliat contractul cu FCSB şi acum e jucătorul Botoşaniului. Golofca vine sub formă de împrumut la Botoşani, iar Moruţan pleacă la FCSB pe un contract de vânzare. Miercuri dă semnătura finală. Cele două cluburi s-au înţeles. Moruţan va merge tocmai în vară la Steaua. Până atunci va juca la noi. Golofca a revenit pe un salariu mai mare. La noi va fi mult mai bine valorificat decât la Steaua. Sper să revină la Botoşani la fel cum a plecat de aici, nu să vină ca un mare fotbalist, pentru că nu dă bine în vestiar”, a declarat Valeriu Iftime, finanţatorul Botoşaniului, la Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: morutanfcsbbotosani 

viewscnt
Articole similare