Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Per Johansson a ales să părăseacă CSM Bucureşti. De ce şi ce planuri de viitor are antrenorul suedez

EXCLUSIV | Per Johansson a ales să părăseacă CSM Bucureşti. De ce şi ce planuri de viitor are antrenorul suedez

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a terminat sezonul cu o victorie la scor. Campioana s-a impus la Galaţi cu 33-20, în ultimul meci cu Per Johansson, antrenor.

CSM Bucureşti şi-a luat adio de la acest sezon cu o victorie categorica la Galaţi.  Fără Gullden şi cu Ayglon, Niombla şi Frafjord aflate la ultimul meci în tricoul echipei, CSM  conducea la pauza cu  17-7, iar  la final, tabela s-a oprit la 30-22. A fost ultimul meci şi pentru antrenorul Per Johansson, care a câştigat  al doilea titlu consecutiv cu CSM şi care a oferit una dintre fazele meciului după accidentarea Anetei Udristioiu.

Tigroicele au incheiat campionatul cu 75 de puncte din 78 posibile.

”Fetele au făcut o treabă foarte bună, iar la final a fost chiar emoţionant. Am stat de vorbă cu jucătoarele şi am încercat să reflectez asupra a ceea ce s-a întâmplat, pentru că nu am avut timp să o fac şi simt un sentiment de tristeţe”, a spus Per Johansson.
 
Antrenorul suedez a explicat dece Bella, Oana Manea şi Gruba nu au jucat în ultima partidă a acestui sezon: ”Două dintre ele au avut probleme de sănătate, iar una probleme personale. Am avut o săptămână bună şi un final pe măsură”.
 
Cum a fost pentru dumneavoastră a doua experienţă la CSM? ”Am mai spus-o, capacitatea echipei a fost mai mare, am arătat în meciurile cu Metz şi Rostov. Am avut suişuri şi coborâşuri şi am avut neşansa să dăm peste un adversar puternic aşa cum este Gyor. Pentru mine a fost o provocare, am muncit împreună cu fetele din greu iar asta s-a reflectat în sezonul pe care l-am avut. Am fost dezamăgiţi că nu am luat aurul dar în acelaşi timp am fost mândri pentru medaliile de bronz”.
 
Nu veţi continua aventura la Bucureşti? ”Nu, din respect pentru Muntenegru îmi voi continua munca începută acolo. A fost o decizie grea pentru mine, pe care a trebuit să o iau, pentru că nu pot să jonglez cu mai multe lucruri în acelaşi timp. Poate în viitor voi avea ocazia să fiu aici pe parcursul unui întreg sezon. Nu ştiu dacă se va ivi oportunitatea dar mi-ar plăcea să încerc. Dar pentru sezonul viitor nu este posibil”, a încheiat Per Johansson.

Afla mai multe despre: csm bucurestiliga florilorper johansson,  

viewscnt
Articole similare