Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Piticii atomici sunt incredibili". Cum vede Vătăjelu lupta la titlu din Liga I

EXCLUSIV | "Piticii atomici sunt incredibili". Cum vede Vătăjelu lupta la titlu din Liga I

Fotbal intern

Comentarii

Rezultatele Universităţii Craiova din acest sezon i-au surprins şi pe foştii jucători ai echipei. Din Cehia, Bogdan Vătăjelu le ţine pumnii oltenilor în lupta cu FCSB şi cu CFR Cluj.

Vătăjelu a plecat din Liga I iarna trecută şi a lăsat Universitatea în lupta pentru titlu. Sezonul trecut n-a fost să fie. Acum, însă, oltenii par mai aproape ca oricând să aducă titlul aşteptat în Oltenia de 17 ani.

"Poate până acum nimeni nu se gândea la titlu, dar campionatul poate fi câştigat. Echipa are valoare, asta e clar. Craiova are un atac extraordinar, piticii atomici din faţă (n.r. Mitriţă, Gustavo, Băluţă) sunt incredibili. Apărarea e foarte bună, mijlocul la fel. Chiar au şanse foarte mari să ia campionatul. 

Steaua face mereu transferuri pe bani mulţi, aduce cei mai valoroşi jucători din România. CFR Cluj are un antrenor care şi-a construit echipa pe stilul lui, Craiova are un plus şi cu stadionul. Rezultatele din ultima perioadă i-au adus pe suporteri alături de echipă" , a declarat Bogdan Vătăjelu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cehiavatajelufcsbcfr clujsteauacraiovamitritagustavobaluta 

viewscnt
Articole similare