Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Piţurcă nu ratează niciun moment să-l facă PRAF de Mutu: ”El habar nu are. Nu are de unde să ştie ce e fotbalul!”

EXCLUSIV | Piţurcă nu ratează niciun moment să-l facă PRAF de Mutu: ”El habar nu are. Nu are de unde să ştie ce e fotbalul!”

Echipa națională

Comentarii

Se ştie foarte faptul că Piţurcă şi Mutu nu se au deloc la inimă. Fostul selecţioner al României şi ”briliantul” au avut multe de împărţit de-a lungul timpului şi nu ratează niciunul dintre ei şansa de a-l ataca pe celălalt.

Recent, Adrian Mutu a ajuns în funcţia de manager sportiv al naţionalei României. După meciul pierdut cu Olanda, ”Briliantul” a declarat că actuala selecţionată a România a evoluat mai bine ca naţionala dintre anii contra Olandei lui Van Persie şi Robben, între anii 2008 şi 2014. Această afirmaţie l-a deranjat pe Piţurcă, fost selecţioner al României între 2004 şi 2009 şi 2011-2014.

”Nu ştiu ce a zis Adi Mutu. Nu are de unde să ştie Mutu ce e fotbalul ca şi antrenor, pe bancă. E mai greu pentru el să vadă jocul. El habar nu are de joc, pentru că el era supărat atunci că nu era pe teren atunci, probabil”, a declarat Victor Piţurcă la Sport Report, pe Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: mutupiturca 

viewscnt
Articole similare