Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Piţurcă susţine că FCSB a ”umflat” suma pe care a primit-o de la Anderlecht pentru Stanciu: ”Eu aşa am auzit”

EXCLUSIV | Piţurcă susţine că FCSB a ”umflat” suma pe care a primit-o de la Anderlecht pentru Stanciu: ”Eu aşa am auzit”

Stranieri

Comentarii

Victor Piţurcă dezvăluie că suma pe care a primit-o FCSB de la Anderlecht pentru transferul lui Nicolae Stanciu n-a fost de 10 milioane de euro, aşa cum s-a anunţat. Fostul selecţioner explică şi motivele pentru care n-a reuşit să se impună la Anderlecht.

Nicolae Stanciu este cel mai scump jucător plecat vreodată din Liga 1. Cel puţin aşa a susţinut Gigi Becali, care a declarat că a primit 10 milioane de euro, cu tot cu bonusuri. Însă Victori Piţurcă spune că suma de transfer a fost mult mai mică: ”Eu nu cred că aceasta a fost suma pe care a plecat Stanciu. Din ce am înţeles eu, a plecat pe 5,5 - 6 milioane de euro şi bonusuri, dar nu ştiu cât a încasat FCSB din aceste bonusuri”, a declarat Victor Piţurcă la Telekom Sport, în cadrul emisiunii Sport Report.

Potrivit informaţiilor anunţate de Gigi Becali, Nicolae Stanciu ar fi plecat la Anderlecht pentru 7,8 milioane de euro, plus bonusuri care puteau ajunge la 10 milioane de euro, în funcţie de performanţele jucătorului. Patronul FCSB a declarat că a încasat aceste bonusuri.

Victor Piţurcă a explicat şi motivul pentru care nu s-a impus la Anderlecht. Fostul selecţioner susţine că Nicolae Stanciu este un jucător sensibil, care are permanentă nevoie de susţinere. Ori noul antrenor, Hein Vanhaezebrouck, nu i-ar fi oferit-o. Piţurcă este însă încrezător că se va impune la Sparta Praga:

”În ceea ce priveşte plecarea în Belgia, prestaţiile sale n-au fost chiar atât de slabe. Dar a venit un alt antrenor şi nu i-a mai dat şanse. Iar Stanciu, din punctul meu de vedere - psihic, trebuie ajutat. Fotbalul din aceste ţări foarte dezvoltate nu este ca la noi. Dacă te antrenezi bine, joci. Dacă nu, ieşi din echipă. Eu am avut mare încredere că va juca. Acum trebuie să se impună la Sparta, nu este uşor. Antrenorii, suporterii, clubul se aşteaptă să joace. Dar eu cred că va juca”, a mai spus Piţurcă la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: nicolae stanciufcsbanderlechtsparta pragavictor piturca 

viewscnt
Articole similare