Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”Poate să antreneze orice echipă din lumea asta!” Tânărul antrenor român care l-a impresionat pe Mircea Sandu

EXCLUSIV | ”Poate să antreneze orice echipă din lumea asta!” Tânărul antrenor român care l-a impresionat pe Mircea Sandu

Stranieri

Comentarii

Mircea Sandu este de părere că Marius Şumudică are calităţile necesare pentru a antrena orice mare echipă din lume. Şumudică a reuşit să impresioneze la Kayserispor, alături de care se bate pentru primele locuri din campionatul Turciei.

Şumudică şi-a continuat ascensiunea şi după ce a reuşit surprinzător să ia titlul cu Astra. Antrenorul în vârstă de 46 de ani se bate pentru primele locuri cu Kayserispor, o echipă care anul trecut s-a luptat pentru evitarea retrogradării. Mircea Sandu susţine că Şumudică are un potenţial şi mai mare de atât şi poate să antreneze cu succes şi o echipă mare din Europa.

”Ştiţi sau nu ştiţi, pe Şumudică l-am adus la Sportul Studenţesc. Nebunul ăsta poate să conducă orice echipă de pe acest glob pământesc. El se pliază, el se aşează, poate să fie şi echilibrat şi să discute la cel mai înalt nivel. Este un tip inteligent şi poate să coboare la nivelul oricărui jucător. Poate să conducă orice jucător, orice echipă. Dacă este puţin mai echilibrat în manifestări, poate să aibă o ascensiune frumoasă şi, de ce nu, Galata, unde ai condiţii excepţionale”, a declarat Mircea Sandu pentru Telekom Sport.

Turcii au rămas impresionaţi de realizările lui Şumudică de până acum şi au scris că ar fi pe lista lui Galatasaray, variantă infirmată însă de antrenorul român. Mircea Sandu este însă de părere că ar fi o lovitură de imagine pentru fotbalul românesc dacă Şumudică ar pleca la o echipă mare din Turcia:

”Dacă este să-l ia Galata, m-aş bucura mult pentru el, pentru că ar scrie o nouă pagină pentru fotbalul românesc. Lucescu, antrenorul naţionalei Turciei, Şumi antrenor la Galata. Şi dacă s-ar duce Hagi la Galata, iar Şumi dincolo, să îl ajute pe Lucescu ca să îi dea jucători la naţională, ar fi o chestie extraordinară”, a mai spus Mircea Sandu.


 

Afla mai multe despre: marius sumudicamircea sanduturciakayserispor 

viewscnt
Articole similare