Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Prima ofertă primită de Lobonţ după ce şi-a anunţat retragerea! "Pisica" nu va sta deloc pe bară

EXCLUSIV | Prima ofertă primită de Lobonţ după ce şi-a anunţat retragerea! "Pisica" nu va sta deloc pe bară
Comentarii

Meciul de marţi cu Finlanda va marca retragerea unuia dintre jucătorii de bază ai naţionalei din ultimele decenii. Bogdan Lobonţ va juca ultimul său meci în tricoul naţionalei, dar deja îşi pregăteşte viitoarea carieră.

La 40 de ani, Bogdan Lobonţ spune adio carierei de jucător, dar nu şi terenului de fotbal. Portarul de la AS Roma este gata să facă pasul spre antrenorat şi o primă ofertă de muncă a primit-o deja.

Consilierul lui Răzvan Burleanu, Andrei Vochin, a dezvăluit că Lobonţ îşi va începe cariera în antrenorat, însă nu ia în calcul să fie antrenor cu portarii, ci ţinteşte un rol de antrenor principal. Totuşi, primul pas îl va face ca secund, iar "Pisica" va primi şansa să lucreze în staff-ul lui Cosmin Contra, la echipa naţională.

"El deja are licenţa A luata, el din ceea ce ştiu vrea să fie antrenor, nu antrenor pentru portari. Şi din ce am vorbint cu Cosmin (n.r. Contra), îl va coopta în stafful echipei naţionale. Dar aici rămâne de văzut şi ceea ce va dori să faca el zi de zi. Adică nu numai la acţiunile echipei naţionale. Dacă va prelua o echipă. Aici el trebuie să decidă", a declarat Vochin pentru Telekom Sport.



Vestea retragerii i-a luat prin surprindere atât pe oamenii din Federaţie, cât şi pe colegii lui de la AS Roma.

"Am ştiut de 3-4 zile, am coordonat toată zona de comunicare cu cei de la AS Roma. Cred că daca Bogdan îi anunţa puţin mai devreme, putea beneficia şi de un meci de retragere la Roma, la ultimul meci din campionat, sau cel puţin o festivitate acolo", a mai declarat Andrei Vochin.

Afla mai multe despre: bogdan lobontas romaantrenorlobont antrenor 

viewscnt
Articole similare