Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Prima reacţie a tatălui Larisei Iordache după accidentarea groaznică suferită de fiica sa la Montreal

EXCLUSIV | Prima reacţie a tatălui Larisei Iordache după accidentarea groaznică suferită de fiica sa la Montreal

Gimnastică

Comentarii

Accidentarea Larisei Iordache la Campionatul Mondial de gimnastică de la Montreal a căzut ca un traznet pentru familia sportivei. Cotată cu şanse foarte mari de a obtinbe cel puţin o medalie la această competiţie, Larisa se va întoarce acasă, într-un scaun cu rotile, urmând a fi operată de urgenţă în ţară.

Chiar dacă situaţia este una foarte grea, tatăl sportivei, Costel Iordache, a declarat în exclusivitate pentru telekomsport.ro: "A fost un ghinion fantastic pentru Larisa. Cu siguranţă va fi operată imediat ce va ajunge în ţară. Dar vă pot spune că Lari nu se va opri aici. Este foarte ambiţioasă şi va face tot posibilul să ajungă la Olimpiada de la Tokyo din 2020. Ceea ce ne interesează acum e că ea să se facă bine cât mai repede".

A mers la biserică înainte de plecarea spre Montreal

Costel Iordache a dezvăluit pentru telekomsport.ro că înainte de plecare Campionatele Mondiale, Larisa a fost la biserică, unde s-a rugat să obţină un rezultat bun în Canada: "Aşa a fost să fie. Sunt sigur că Dumnezeu o va ajuta de acum înainte. Încă nu şi-a spus ultimul cuvânt în gimnastică"

Afla mai multe despre: larisa iordachecostel iordachegimnasticamontreal 

viewscnt
Articole similare