Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Prima reacţie oficială după ce Cătălin Golofca a fost cumpărat de CFR Cluj: ”Într-adevăr, s-a semnat contractul”. Detalii despre transfer

EXCLUSIV | Prima reacţie oficială după ce Cătălin Golofca a fost cumpărat de CFR Cluj: ”Într-adevăr, s-a semnat contractul”. Detalii despre transfer

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a surprins din nou pe piaţa transferurilor şi l-a transferat pe Cătălin Golofca, cel care a trecut şi pe la FCSB, dar n-a reuşit să se impună. Valeriu Iftime a oferit detalii despre transfer.

În vârstă de 29 de ani, Cătălin Golofca a prins încă un transfer important. Mijlocaşul lui FC Botoşani a fost cumpărat de CFR Cluj, principala favorită la titlu în acest an şi care este sigură că va juca cel puţin în grupele Europa League. Golofca a costat 500.000 de euro, dar Valeriu Iftime a dezvăluit pentru Telekom Sport că FC Botoşani va primi şi un bonus dacă CFR Cluj va reuşi să se califice în grupele Ligii Campionilor.

”Într-adevăr, s-a semnat acest contract. Este în avantajul tuturor părţilor. Sper să fie un al treilea transfer reuşit pe axa Botoşani, după Bordeianu şi Burcă. Sunt sigur că Golofca poate fi unul dintre titularii echipei. Le ţin pumnii celor de la CFR, diseară, cu Slavia Praga, pentru că dacă se vor califica în grupele Champions League, ne va mai reveni o sumă de bani. Pe lângă performanţa de a avea o echipă în cea mai presigioasă competiţie intercluburi a Europei”, a declarat Valeriu Iftime pentru Telekom Sport.

Mijlocaş de bandă dreaptă, Cătălin Golofca a început fotbalul la Cetatea Suceava şi mai jucat ulterior pentru Rapid Suceava, FC Botoşani, FCSB şi din nou FC Botoşani. La FCSB n-a reuşit să se impună, a prins doar 15 apariţii, a fost unul dintre jucătorii pe care Gigi Becali i-a criticat cel mai mult şi, în cele din urmă, a revenit la FC Botoşani.

 

Afla mai multe despre: catalin golofcacfr cluj 

viewscnt
Articole similare