Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Primul brazilian din istoria naţionalei României? "Dacă cei de la FRF mă vor, ştiu unde stau"

EXCLUSIV | Primul brazilian din istoria naţionalei României? "Dacă cei de la FRF mă vor, ştiu unde stau"
Comentarii

Eric De Oliveira spune că ar accepta cu tot sufletul să joace pentru naţionala României. Mijlocaşul de 31 de ani are cetăţenie română şi este unul dintre jucătorii pe care Cosmin Contra ar putea să-i naturalizeze.

Eric este unul dintre cei mai tehnici jucători străini care au ajuns în România. Mijlocaşul brazilian a ajuns în Liga 1 în 2007, când a fost transferat de Gaz Metan Mediaş. Eric s-a adaptat foarte bine aici, s-a căsătorit cu o româncă şi şi-a luat şi cetăţenia. În paralel, a impresionat cu tehnica sa pe terenurile din Liga 1. În prezent joacă la Viitorul, unde este unul dintre cei mai importanţi jucători, cu 16 apariţii, 5 goluri şi 4 assist-uri.

Eric este unul dintre jucătorii care ar putea fi naturalizaţi, iar brazilianul spune că ar fi extrem de încântat să joace pentru patria sa adoptivă. Însă mijlocaşul de 31 de ani spune că a aşteaptă un semn de la FRF: "Răspunsul meu e "trei de Da!" (n.r. a fost întrebat dacă ar vrea să joace pentru România). Dar, repet, nu o să fiu eu niciodată cel care să facă primul pas. Dacă cei de la Federaţie vor asta, ştiu unde stau, ştiu cum să mă găsească. Din respect pentru ceea ce mi-a oferit România, aş juca, da, cu cea mai mare plăcere", a declarat Eric pentru www.telekomsport.ro.

Discuţia despre naturalizarea lui Eric de Oliveira nu este nouă, însă până acum FRF n-a făcut niciun pas.

 

Afla mai multe despre: romaniaeric de oliveiraliga 1 

viewscnt
Articole similare