Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Primul interviu cu De Amorim după ce a semnat cu Kayserispor. Brazilianul vorbeşte despre coşmarul pe care l-a trăit la FCSB

EXCLUSIV | Primul interviu cu De Amorim după ce a semnat cu Kayserispor. Brazilianul vorbeşte despre coşmarul pe care l-a trăit la FCSB

Superliga

Comentarii

William De Amorim s-a transferat în această iarnă la Kayserispor, după ce la FCSB a intrat în dizgraţie. Într-un interviu pentru Telekom Sport, mijlocaşul brazilian susţine că ultima perioadă a fost foarte dificilă pentru el.

FCSB l-a transferat pe De Amorim de la Astra, în schimbul a 700.000 de euro, dar mijlocaşul brazilian a fost din ce în ce mai rar folosit. În acest sezon a stat mai mult prin tribune şi pe la echipa secundă. De Amorim spune că a fost o perioadă cruntă pentru el, mai ales că şi familia suferea din cauza situaţiei sale:

”Sunt foarte fericit că am venit aici, lângă persoanele care m-au ajutat (n.r. Boldrin şi Şumudică), sunt fericit şi vreau să arăt pentru ce am venit. Ultimele patru luni ale mele au fost foarte grele, nu doar pentru mine, ci şi pentru familia mea. Că ce se scrie şi ce se vorbeşte nu doar eu aud, pentru mine e ceva normal, dar au auzit mama, tata şi au suferit din cauza aia, că şi ei suferă pentru mine şi mi-a fost foarte greu”, a declarat De Amorim pentru Telekom Sport.

Întrebat despre perioada petrecută la FCSB, mijlocaşul de 26 de ani a răspuns încurcat: ”Am început bine, dar sunt mai multe lucruri aşa care nici eu nu ştiu să spun care este adevărul, ce este adevărat este că am căzut. Dar aşa e o viaţă de fotbalist, nu eşti mereu sus, mai ai şi perioade mai grele şi aşa s-a întâmplat cu mine. Dar sper să fiu bine acum, să mă întorc la forma la care am fost”, a mai spus De Amorim.

William De Amorim a fost împrumutat de Kayserispor până în vară, cu opţiune pentru un transfer definitiv în schimbul a 600.000 de euro.

Afla mai multe despre: william de amorimfcsbkayserispor 

viewscnt
Articole similare