Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Probleme pentru un dinamovist în cantonamentul din Cipru: "Mi-a slăbit corpul”

EXCLUSIV | Probleme pentru un dinamovist în cantonamentul din Cipru: "Mi-a slăbit corpul”

Superliga

Comentarii

Dinamo se află în Cipru, acolo unde fotbaliştii, conduşi de Vasile Miriuţă, susţin un stagiu de pregătire. În Cipru a ajuns şi Jaime Penedo, după ce a întârziat 11 zile!

Portarul dinamovist susţine că nu se simte tocmai ok din cauza acestei pauze lungi: ”E dur după ce vii după o pauză, dar încercăm să asimilăm asta, aşa că suntem bine. Mi-a slăbit mult corpul, dar asta a rămas în trecut şi acum am nevoie să fiu puternic fizic. Pentru asta lucrăm aici. Dar subiectul cu intoxicaţia, ce am avut eu, aia a rămas în trecut”, a declarat Penedo pentru Telekom Sport.

Portarul care evoluează pentru naţionala din Panama, calificată la Cupa Mondială, a vorbit şi despre problemele pe care le-a avut cu Dinamo în această iarnă, când nu s-a prezentat la reunirea lotului lipsind 11 zile de la pregătirea echipei. ”Între mine şi club nu a fost nici o neînţelegere. Adică eu cred că s-a învârtit mai mult totul în jurul compensaţiei economice de la FIFA, în legătură cu Campionatul Mondial. Dar, în realitate, acesta nu era factorul determinant pentru care eu nu mă întorceam la club. Cred că mai mult au fost neînţelegeri din cauza lipsei de comunicare”, a mai spus portarul.

 

Afla mai multe despre: dinamopenedoliga 1accidentereprobleme 

viewscnt
Articole similare