Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Rădoi nu înţelege de ce Becali l-a adus pe Dică la FCSB: ”Dacă eu sunt un antrenor cu practică 0, de ce a pus antrenor un om din staff-ul meu?”

EXCLUSIV | Rădoi nu înţelege de ce Becali l-a adus pe Dică la FCSB: ”Dacă eu sunt un antrenor cu practică 0, de ce a pus antrenor un om din staff-ul meu?”

FCSB

Comentarii

Mirel Rădoi a antrenat FCSB pentru o scurtă perioadă de timp în 2015, însă a fost nevoit să părăsească echipa din cauză neînţelegerilor cu Gigi Becali, naşul său.

Într-un interviu acordat pentru Telekom Sport, Mirel Rădoi exclude orice variantă de a mai reveni la FCSB, atâta vreme cât Gigi Becali rămâne patronul echipei.

”După ce am petrecut 6 luni în Italia, mi-am dat seama că de fapt sunt multe lucruri pe care le înveţi în meseria de antrenor şi aproape zilnic înveti câte ceva. Şi mi-am dat seama că în momentul în care am antrenat, aveam foarte multe lipsuri. E adevărat că discut şi îl întreb pe Olăroiu despre momentele cheie din cariera unui antrenor pentru că el a trecut deja prin ele. M-aş bucura să am cariera lui Olăroiu, dar în acelaşi timp vă spun că nu ştiu dacă aş mai putea reveni la Steaua atâta timp cât va fi patron Gigi Becali”, a declarat Mirel Rădoi pentru Telekom Sport.

Fostul căpitan al Stelei nu înţelege de ce Gigi Becali l-a instalat pe Nicolae Dică în postul de antrenor principal al FCSB. În perioada în care Rădoi a o pregătea pe Steaua, actualul tehnician al ”roş-albaştrilor” era secund.

”Eu am ales să demisionez, dar prin ce a declarat acum câteva zile că sunt 0 antrenor ca şi practica, el fiind un om mult mai înţelept şi mai matur decât mine, cred că trebuie să realizeze ca în momentul când eu am renunţat la fotbal, era evident că eu aveam practică zero şi nu mai înţeleg de ce m-a adus. La fel, nu înţeleg în acest moment dacă eu sunt un antrenor cu practică 0 de ce a pus antrenor principal un om din staff-ul meu. Sunt lucruri pe care eu nu le înteleg şi atâta timp cât el se declară un om aşa iubitor, prefer să mă opresc aici şi să spun că deocamdată nu vom mai putea lucra împreuna”, a mai spus Rădoi. 

Afla mai multe despre: mirel radoigigi becalifcsbrevenire 

viewscnt
Articole similare