Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Răducioiu, dezlănţuit în scandalul momentului de la Dinamo. Mesaj clar pentru Bratu şi Lupu: "Sunt dezgustat"

EXCLUSIV | Răducioiu, dezlănţuit în scandalul momentului de la Dinamo. Mesaj clar pentru Bratu şi Lupu: "Sunt dezgustat"

Dinamo București

Comentarii

Fostul internaţional nu i-a menajat pe Florin Bratu şi Dănuţ Lupu după ce ambii au avut un schimb de replici cu directorul general al clubului, Florin Prunea.

Astfel, expertul Telekom Sport nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume. 
 
"Sunt dezgustat de asemenea polemici, Florin Prunea încearcă să facă lucrurile cât mai bine acolo, nu înţeleg de ce Florin Bratu începe să vorbească şi să spună nişte lucruri care nu-şi au sensul în momentul de faţă pentru liniştea lui Dinamo şi mai ales că el a mâncat  pâine din acel club.De ce trebuie să vorbească despre Florin Prunea şi ce face Prunea, de salariul lui sau despre Nistor. Sunt dezgustat, să nu uităm că Dinamo a dat multă pâine de mâncat multor jucători care n-au avut mai nimic în comun cu Dinamo. Adică mai multă atenţie la ce se face, la ce se spune, pentru că e în detrimentul echipei, clubului Dinamo, mai ales că este într-un moment delicat" a declarat Răducioiu. 
 
Fostul atacant al câinilor face un apel ca astfel de comentarii să nu mai apară în spaţiul public. 
 
"Dragi colegi, foşti antrenori, jucători, mă refer bineînţeles şi la Dănut Lupu. Înţeleg că e libertatea de a te exprima, dar să nu uitaţi de unde aţi plecat şi mai multă atenţie la ce spuneţi despre Dinamo. Nu e plăcut deloc, merită respect, Prunea e acolo pentru a face treaba cât mai bine  Sunt dinamovist, vrea binele lui Dinamo, am fost şi eu critic la adresa lui Dinamo, dar am fost cât mai coerent şi fără să fiu aşa de polemic cu cei de la Dinamo" adaugă Florin. 
 

Afla mai multe despre: dinamorăducioiuprunealupucontremesaj 

viewscnt
Articole similare