Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Răzvan Marin chiar se află pe lista lui AS Roma. Dezvăluiri din interiorul clubului italian: ”Este un jucător valoros”

EXCLUSIV | Răzvan Marin chiar se află pe lista lui AS Roma. Dezvăluiri din interiorul clubului italian: ”Este un jucător valoros”

Stranieri

Comentarii

Bogdan Lobonţ a recunoscut că Răzvan Marin este urmărit de AS Roma. Presa din Occident a scris că Marin ar urma să fie ofertat în vară, însă mijlocaşul lui Standard a declarat că nu este disperat să schimbe echipa.

Răzvan Marin este stranierul cu cele mai solide evoluţii. Mijlocaşul de 22 de ani a reuşit să se impună la Standard şi a avut un sezon excelent, fapt care l-a adus în atenţia mai multor cluburi. Printre ele este şi AS Roma, echipă care a ajuns în semifinalele Ligii Campionilor.

Bogdan Lobonţ, cel care se află în relaţii excelente cu cei din conducerea lui AS Roma, a recunoscut că Răzvan Marin este unul dintre jucătorii pe care italienii îl urmăresc. În acelaşi timp, portarul lui AS Roma spune că echipa din capitala Italiei are o listă întreagă de jucători pec are îi monitorizează, deci e cale lungă până la o ofertă oficială.

”(n.r. dacă a fost întrebat despre Răzvan Marin) Acum sunt şi impresar, sunt de toate. :) (n.r. dacă trebuie să ne aşteptăm la un transfer al lui Marin la Roma) Nu ştiu. Răzvan Marin cu siguranţă este un jucător valoros. Jucător tânăr, jucător cu calitate, jucător cu personalitate. Este un jucător foarte, foarte important pentru echipa la care joacă. Cu siguranţă e urmărit de multe echipe, e un jucător care se vede. (n.r. întrebat dacă Roma l-a urmărit pe Roma) Ştiu că urmăresc mulţi jucători, printre care se află şi Razvan Marin. Alţi jucători români... nu ştiu. Asta nu înseamnă ca îl ia Roma, urmăresc foarte mulţi jucători şi foarte mulţi jucători tineri. Au reuşit să îl aducă şi pe Cengiz Under”, a declarat Bogdan Lobonţ pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: bogdan lobontrazvan marinas romastandard liege 

viewscnt
Articole similare